Merhabalar hanımlar. Plesentam aşağıda olduğundan doktorum sezaryen doğumu uygun gördü. Doğum anına kadar yukarı çıkmasını bekledik ama maalesef aşağıda kaldı. Tam 38.haftada sezaryen oldum. Çok heyecanlı bir süreç. Çok heyecanlıydım biraz da korkuyordum tabi neticede bir ameliyat ama sonunda bebeğime sağlıkla kavuşmak istedim ve dua ettim. Onun heyecanı vardı. Sabah saatlerinde hastaneye yatışım yapıldı. Her şey çok hızlı ve güzel ilerledi. Ama öyle tuhaf bir his ki.. bıçak altına yatacaksınız evet ama sonu güzel bir şey için. Eşime beni geri götür vazgeçtim dediğimi hatırlıyorum sadece :)) Belden aşağı uyuşturuldum. Doktorlar asistanlar kendi doktorum hepsi harikaydı. Beni çok rahatlattılar. Doktorum uyuşana kadar elimi bi kere olsun bırakmadı. Uyuşma hissi bile ayrı güzel ahahah :))
Kesildiğimi anlamadım bile her şey 10 dk içinde oldu. Anestezi doktoru hep sizinle sohbet ediyor zaten. Hazır mısın bebeğin geliyor dediğindeki şaşkınlığımı anlatamam. Ne çabuk dedim sadece :)) çıkar çıkmaz ağlamaya başladı . Hemen yanağıma koydular. Nasıl bir his anlatamam. 15 dk de kesiğimi kapadılar. Dikişsiz yakılarak kapatıldı. Hiç acı hissetmedim. İnanın sadece ilk ayağa kalkma anı zor. O da aşırı derecede regl sancısı gibi hissettiriyor. İkinci gün bile değil gecesine %80 toparlanmış oluyorsunuz. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hepimiz yavrularımızı sağlıkla büyütelim sağlıkla kucaklarımıza alalım. ♥️🌸🤲🏻🧚🏻♀️