Tomriscvn DuruDefne_mommy Ayyy cidden mi şuan o durumdayım testide aldım evde var ama negatif çıkmasından korkuyorum yarın yapayım en iyisi🤣
ppmerlina Tomriscvn ilk idrarla yapman daha iyi aşkım ama gece yapan da var. Ben hep ilk idrarla yaptım
ppmerlina Tomriscvn ama bence daha erken yani çatlamanın üzerinden mimimum 12 gün geçince daha net sonuç alırsın
Tomriscvn ppmerlina Evet en iyisi ilk idrarla yapmak biliyorum ama çok sabırsızlanıyorum çoğu kişidide 11.gün çıkmış erken gebelik testi ile en iyisi yapayım 🤣
anneci-23 ppmerlina benim geçen ay 11 12 ağustos gibi belirtilerim başlamıştı göğüs hassasiyeti gibi şuan hiç yok arada bir sağ kasık batması yaşıyorum sanırım korunmayı bıraktıktan sonra hormonlarım değişti :D sizler böyle bişey yaşadınız mı
efnanhiraa Tomriscvn şüpheli iliskiden tam 12 gün sonra pozitifi gördüm canım 12 günü bekle yap. İlk idrar daya yoğun olduğu için sabah yap
ppmerlina Tomriscvn dualarım seninle yavrumm Rabbim mutluluk göz yaşı döktürsün sağlıklı hayırlı bir bebişin olsun inşallahhhhh 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 etiketle beni yarın 💖
Endoplazmikredikulum Tomriscvn bende beklemedeyimm testimde halen gölge var ama birdaha denemek için yapmadım bekleyecegim artık 😌
Seyda-06 Tomriscvn ben ilk idrarla yapmadan çıkmıştı 10 gün falan kalmıştı ama sanırım erken döllenme oldu ondan öyle olduğunu düşünüyorum çünkü tam yumurtlama gününe denk gelen günde akıntıda kan vardı ince çizgi halinde
topcukb Seyda-06 aynısı bende de oldu çizgi halinde akıntıda adetime 6 gün kala test yaptım negatif çıktı. Bugün 12. günüm sizce var mıdır gebelik test tekrar yapsam çıkar mı