Bumah Basina gelen varmis 35+6 dayim dun saglik ocaginda kan vermistim idrarda kan cikti 0-3 araliginda olmasi gerekirken benim 7 cikti yarin randevum var ama moralim bozuldu… saglik ocagi da anlamadi yuksek dedi doktorunla konus dedi 😩😩
yourpariah Bumah korkma canım idrar yolları enfeksiyon olunca artıyor kan idrarda ayrıca 7 çok yüksek bir değer değil 50-100 hatta daha fazla olanlar var hamilelikte olabiliyor enfeksiyon. ben de geçen hafta geçirdim bol su iç doktorun ilaç verir belki ama benim fikrim 7 cok yüksek değil
Bumah yourpariah hic bisey demedi yarin gidicem iste insallah bisey degildir ne bilim son zamana geldim zaten sorunsuz kapatayim bu sureci insallah
yourpariah Bumah korkmaa önemli bisey değil hamilelerin yarısından coğunda oluyor enfeksiyon eminim çoğu insan farketmeden bile geçirmiştir. ben daha 6 haftalıkken oldum ama sorun olmadı çok şükür
Bumah yourpariah zaten anlamadi bol bol su iciyodum sidmi daha cok icicem 😀 bana idrar yaparken yanman var mi dedi yok dedim ise geldim yanma basladi yarina kadar bana gecmez zaman 😀😀
yourpariah Bumah ahahah benim takıntılık seviyesi🥲🥲 sağlık ocağı doktorları direkt korkutuyor kötü biseu varmıs gibi bana da aynısını yaptı vajinadan kan geliyo olabilir bile dedi çok korkmuştum ne saçma