Serileydii Kızlar 21 haftalık hamileyim bugün kontrolde bebeğimin sol beyninde 3mm büyüklüğünde bir kist vardı doktor genelde 28. Haftaya kadar %90 geçmiş oluyor ciddi bir problem değil dedi ama bilemedim başına gelen var mı çok üzgünüm😞
1ErkekkkAnnesi Serileydii ilk gebeliğimde oğlumda vardı detaylı ultrasonda görmüştü doktor zamanla geçer dedi öyle de oldu 24 25. Haftalardaydı sanırım geçmişti merak etmeyin geçer inşallah
sumeyyehmz Serileydii oglumda aynısı vardı hatta ona sanırım 18.haftada demişlerdi kleroid pleksus dogrusu böylemi yazılıyo bilmiyorum ama geçti canım ilerleyen haftalarda
Serileydii 1ErkekkkAnnesi inşallah geçer 🙏 böyle şeyler duymaya şu an gerçekten ihtiyacım var bende oğlumu sağ salim kucağıma alırım inşallah🙏🙏
1ErkekkkAnnesi Serileydii ilk duyduğumda bende çok korkmuştum araştırmıştım çoğu gebelikte olan bir durum ama 30. Hafta olmadan geçiyor beyin gelişip büyüdükçe yok oluyor Allahın izniyle sağ sağlim kucağımıza alalım yavrularımızı şuan kızıma gebeyim 2. Gebeliğim nasipse 🤲🌸