kaderkara0 Kızlar Ankara A Life Hastanesinde önerebileceğiniz Kadın Doğum Doktoru Varmı ? , Doğum paketi fiyat olarak diğer hastanelere göre daha iyi ve içerikleri çok.
Yazmelegi_ kaderkara0 etimesgut sa eğer Aynur malikova öneririm. Bu doktorda ben kayseride iken doğum yaptım nasip olursa ona gidicem olmazsa burda dogum yapcam ❤️
kaderkara0 Fiyat 55 bin içerikleri çok sayfasından detaylı bakabilirsiniz en çok ilgimi çeken tabiki oda süslemesi ve fotoğraf çekimi beni o telaştan kurtardılar inşallah sadece bebeğimle meşgul olcam Allah nasip ederse.
zeynepozdemr kaderkara0 teşekkürler canım inceleyim fiyat olarak iyiymiş evet yıllar önce bir kadın doğum doktoruna girmiştim orada kızıl saçlı bir bayandı ismini hatırlamıyorum şuan çok iyiydi hala oradaysa tabi
kaderkara0 Oscar diye doktoru öven çok fakat tercihi hep sezaryen oluyormuş bu beni çekindirdi umarım başka memnun kalınan bi doktor önerisi gelir
Asl1_q Ben Gülşah karakuyuya gidiyorum çok memnunum birde Oscar doktoru kimdir bize fiyat 35 denilmişti
iremhuma Ben 14. Haftamdayim paket aldım Aynur hocanin takiplisiyim bayıldım çok tatlı harika bir kadın
Asl1_q @Mftt doktorların öyle var mı bilmiyorum ama biz hasteneden ücret aldık sezaryen olacağım 32 bin denildi