aybalasmom dilek190 bebeğim kız ama aman aman sürekli uyuyayım demedim ilk 3 ay boyunca. Halim olmuyordu uzanıyordum 1 saat ya uyuyordum ya uyumuyordum. Şimdi biraz öyleyim uykuyu seviyorum ondan galiba sürekli yorgun da olunca yatayım istiyorum
ppmerlina dilek190 hamile olduğumu bilmeden önce bir gün 15 saate kadar uyumuştum o an ben hamileyim galiba diye hissettim. Ama daha sonrasında öyle aman aman bi uyku hali yaşamadım. Bebeğim kız
aybalasmom dilek190 gece uyku düzenim pek değişmedi. Mide bulantısı olduğu zaman, aşı olduğum zaman ve şimdilerde ağrım olduğu zaman birkaç saat uyuyamıyorum ondan sonra hemencik dalarım uykuya dkdjdjd
Papatyaaam1 ppmerlina ikimiz de aynı zamanlarda hamıle kaldık ıkımızınde kız Allah ızın verırse ıkımızde aynı anda doğurduk yazalım buraya ❤️🙏
ppmerlina Papatyaaam1 oyyyy aminnn Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin cankuşum 🥹🥹💖💖 tam olarak kaçsın senn 27+3′üm ben tamm
Gzde_defne dilek190 valla ben gece 3 de uyanır sabaha kadar uyuyamazdım şuanda yine uyku halim hiç yok bebeğim kız :) 15haftalığım
1kovakizi Ben de hepp uyudum kendime şaşırdım normalde uykuyla hic isim olmaz her fırsatta uyudumm bebek kız