Nurrr_0 1 haftadır böcek isirigi fln zannettim ama değil sadece ayaklarimda özellikle geceleri oluyor sinek isirigi gibi bi kaşıntı oluyor ama sinek isirigina dair bi iz bile yok kaşıyorum isilik gibi nokta nokta kabariyor kasiyinca sonrasında geciyor. Artik yara gibi olmaya basladi nokta nokta genelde de sadece ayak parmaklarim ve aralari kasiniyor yikiyorum yine gecmiyor cok kasidigimda egzama gibi oluyor sertlesiyor kuru kuru kaliyor. kolestaz veya puppp diyecegim ama sadece ayakta olurmu bunlar kontrolum haftaya sizce neden oluyor olabilir bu ya
Niyalcimm Nurrr_0 selamlar, aynı belirtilerin 2. Günü kan vermeye gittim,3-4 gün sonra safra asidi sonucum çıktı 10un üzerinde bir değer. Kolestaz sanırım. Yarın doktora gideceğim.. bence siz de kan verin, ne olduğu ancak böyle anlaşılıyor
Melek2806 Nurrr_0 kontrolü beklemeden gidin bence bende 15 gün arayla 3-4 günlük böyle bir durum oldu ilkinde alerji sandığım için gitmemiştim farklı sabun kullanmıştım çünkü tekrar olunca gittim kolestaz tanısı alacak kadar yüksek çıkmadı ama karaciğer değerlerim takip ediliyor ve safra taşı oluşmuş dediler. Değerlerim yükselirse ilaç başlanacak ve 37. Haftada sezeryan olacak dedi doktorum çünkü bebeğin sarılığının içeride başlaması gibi bir sürü farklı ihtimale sebep oluyor