Mukadder_44 Kızlar açılmayı ne hızlandırır doğumu ne en çabuk başlatır açıklığım 1 parmak bebek döndü aşağı da ama açılmam az sancım yok diye sezeryan yapacaklar 1 hafta kaldı lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım ne yemeliyim normal doğum istiyorum
Bbatuhan Mukadder_44 Merdiven inme çıkma - aksak yürüyüş - yer silme diyorlar - sıcak küvette oturabilirsin - hurma yemek- ananas yemek- böğürtlen çayı duymuştum bi - dini olarak da meryem suresini olu diyenler var
Oz_bebek9396 Mukadder_44 kaç haftalık hamilesiniz. Ben 41 oldum bugün. Yürüyüş pilates topu her gün devam. Bir ara hurma yedimn2 hadta kadar hafta 1 ananas yedim. 2haftadır açıklığım 1cm. Pazar günü benim de normal dopum için günüm bitiyor. 4cmnolmadan dasıni vermiyorum doktorum dedi
Zehrasan Mukadder_44 he doğum kendine has suyum geldi sancım yoktu açılmam 1 cm suni verdiler 15 saat suni ile açılmam ilerlemedi öngörülemiyor da sezaryen ile sonuçlandı çünkü dayanamadım ağrılara
Mukadder_44 Bbatuhan sezeryan o kadar istemiyorum ki denicem hepsini 1 hafta boyunca inşallah normal doğurabilirim çok teşekkür ederim ♥️
Oz_bebek9396 Mukadder_44 bende hiç istemiyorum cuma nst var cuma konuşalım dedi. Rahim ağzı yumuşatıcı yeterli açıklık olunca da suni istediğimi söyleyeceğim. Tabi ikimiz için sağlıklı oolan neyse o olsunn hepimiz için gönlümüzdekini hayırlı eylesinn Allah
Mukadder_44 Oz_bebek9396 benim bir parmak açıklığım var 38 haftadayım ama bekletmeden 1 hafta içinde sezeryan günü dediler
Kubrr_ Mukadder_44 benimde aynı ama bana sezeryan demediler 40 kadar bekleyelim gelmezse suni sancı ile başlatalım doğumunu dediler
Mahbuss Mukadder_44 korunmasız cinsel ilişki Squat hareketleri Yürüyüş İnşallah gönlünüzden geçen kolay bir doğum olur 🤲