kubray9 Aminn hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah 🩷 haftaya cumartesi yine gideceğim 6+2de . Doktorum bebişi görürüz ama kalp atışını belki duyarız dedi
balbocegii Ekonomist28- 5 haftalıpım ilk kan verdiğimde 355 çıktı 2 gün sonra 1050 çıktı sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
pengumommy Ekonomist28- doktorum önce beta HCG ile kontrol edelim dedi sağlık o ağına gitmiştim pazartesi çarşamba cuma kan verdim cuma için verdiğim kan sonucunu daha alamadım ayın 19 için randevu aldım gidip bakacağım 5+6 da gitmiş olacağım
sseymma Ekonomist28- pengumommy bende 7 eylülde öğrendim betam 687 idi 2 gün sonra verdiğimde 1927 oldu
maco61 cemresi yani geçen hafta pazartesi beta 4043 çıktı sağlık ocağında dedi kese gözükür bende perşembe günü aldım randevuyu bare gitmişken 2 stres olmasın kalp atışınıda duyayım inşallah tabi. 7 haftalık olacagım ozmanda duyulur sanırım
eymis maco61 bende 6 haftalıkken duydum kalp atışını şuan 7+4 deyim inşallah sen de duyarsın sağlıkla gelsiiinnler🌸
maco61 cemresi maşallah şimdi kaç haftalık oldunuz? Bence bende gitsem kese kesin gökürü. İnşallah bebekde sağlıkla gözükürde ben biraz ileri tarih aldım kesinleşsin diye perşembe günü gideceğim. Son 4 gün
Ozlyy Ekonomist28- ben baya erken öğrendim son adetim 15 temmuzdi. 28 temmuzda öylesine test yaptım silik çıktı.sonra bekledim 1 Ağustos kan verdim çıkmadı. Adetimden 1 gün geçti test yaptım 2. Dk da çizgi çıkmıştı akşamına kan verdim öyle öğrendim şu an 8+5 🐥 çok şükür