Pelinuygun Herkese merhaba anneler 24 haftalık hamileyim bebeğim şu anda 583 gram her bebek farklıdır tabi ama ortalama bir gram ağırlığında olması gerekli sizin bebekleriniz şu anda bu haftada olan annelerin kaç gram doktor kilosu az dedi moralim bozuldu
Aygunirmm Pelinuygun 24+6 da 800 gramdı tam. Nerdeyse 1 hafta fark sizin haftanıza göre. Ama her bebek yapısı bir olmaz. Dikkat edim elbette beslenmenize ama çok da üzülüp takmayın kafanıza 🙏🏻 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
anneoluyorummm103 Pelinuygun 22 haftada 534 gramdı şimdi 25 haftadayım cumartesi güncel kilosunu öğrenicem inşallah. Bebeğe kilo yapacak şeyler tüket sonradan bence yakalar kilosunu zaten önemli olan sağlıklı olması canını sıkma beslenmene dikkat et
Papatyaaam1 Pelinuygun kuzum yakalar kılosunu o sen onu beslıcrk şeyler ye muz ceviz vs böyle şeyler tüket yumurta yoğurt tarzı süt iç o yakalar her bebek aynı olmaz geçen de bırı post açmıştı aynı benimle aynı haftada olan kızın bebegı 500 küsür ken benimki 948 gram dı suan 27 haftalık 1128 gram o gayet ıyıdır merak etme bende bazen benimki mi çok ırı acaba dıyorum
beyzaakartal Pelinuygun 24+2 de 760 gr dı 34+0 da 2600 olmuştu kiloyu kafanıza takmayın son aylarda çok hızlı kilo alıyorlar 🥰
Pelinuygun Hepinize çok teşekkür ederim ilk kızım 2900 doğdu aradan 4.5 yıl geçti o yüzden hiç hatırlamıyorum sadece o zamanlar ultrasonda 3200 çıkıyordu onu biliyorum şimdi de aklıma takıldı bu şekilde olması aslında kefir falanda içiyorum ama 😔
Busrakird Avokado kabak çekirdeği ve kaşar peyniri yiyinnn çok güzel kilo aldırır hemde sağlıklı olur bebişe
Glbhrmnts 39 haftalık oldum bugün,3770 gram olmuş bebeğim de ama doğmaya niyeti yok maşallah yerinde rahat herhalde😂🤦🏻♀️
Ozgemlym Pelinuygun canım 23+6 da salı günü 600 gr dı gayet iyi dedi bence seninde iyi zaten int de de 24 hafta 600 gr yazıyor takılma bukadar sağlığı yerinde olsun hepsinin 😊
Pitircigin_annesi Pelinuygun 25 +1 de 767 grammıs canım bizimki kız ama belli bir aralık var diye biliyorum 500 800 arası gibi moralin bozulmasın hiç 🌸🌸
ipekmom_ Pelinuygun 23+4te 640gr demişti doktor, 28de 1410oldu, haftaya 32de kontrolüm vsr bakalım ne olmuş, biraz önden gidiyordu bebiş suyumda baya fazlaydı bakalım ne olmuş anlicaz bu kontrolde