_nejla_ seyddaa evet suan gebesin tebrik ederim insallah saglikli sihhatli kucagina almak nasip olur 🙏🏻 iki gun arayla kan vermelisin bat ne zamandi
Huzurunsesi3 seyddaa 3vet gebelik var biraz daha bekle kadın doğuma git 1 hafta sonra keseyi görürsün
seyddaa Amin inşallah daha önce bir düşüğüm var ama bu süreçte ne yapmam gerekiyor bilmiyorum doktora gitmeye korkuyorum artık birincisinde beni çok korkuttu devlettekiler gitsem de şuan bebek yok deyip gönderecekler 🥺
seyddaa Bat 14 eylül daha günüm gelmedi tamamen hastaneye başkasını götürdüm gitmişken kan vereyim deyip öğrendim 🌸🤗
_nejla_ seyddaa erken ogrenmissin saglikli artar diye dusunuyorum suan kan takibi yapmaktan baska yapabilecegin bisey yok ozelde bile gitsen doktor bakmaz deger dusuk oldugu icin ama sana tavsiyem bir dahaki kan verislerinde en azindan birinde progestron tahlili verebiliyorsan onada baktir
_nejla_ seyddaa yok kadin dogumdan verebilirsiniz ama ben direk ozel hastane acil girisinden beta ve progestron dedigim zaman veriyodum devlet acilinde filan nasil yapiliyo soyleyince yaparlarmi bilmiyorum
_nejla_ ygmrzmra13 rahim duvarinin ne kadar kalin olduguna bakiliyo progestron ne kadar yuksekse bebegin tutunma ihtimali daha yuksek oluyo
ygmrzmra13 _nejla_ ona iyi dedi doktor mesela ultrasonda baktığında 17 dedi bana ama kanda da 11,14 çıktı gebeyim evet
_nejla_ seyddaa ne demek rica ederim senin daha erken oldugu icin soyluyorum eger dusuk cikarsa doktorla gorusursun progestan fitil verebilir desteklemek icin ben gec kalmistim seninki guzel ilerlesin 🤗🙏🏻
seyddaa Bende 6+3ken kaybettim bebeğimi daha önce çok zordu şimdide tekrar korkularım var hapşırık geldiğinde bile korkuyorum artık ne bileyim 🥺 darısı size olsun inşallah dilerim 🙏
_nejla_ seyddaa Korkmakta cok haklisin ama nasibinde varsa ne yaparsan yap tutunur o bebek sen gonlunu ferah tut
_nejla_ ygmrzmra13 doktorun ultrasonda normal dediyse sıkıntı yok canim senin betan kac suan veya kac haftaliksin ? Ben arkadas beta degerini yeni ogrendigi icin risk varsa tedbirini almasi acisindan o tahlilide yapmasini onerdim cunku suan doktorlarin bakmama ihtimali olabiliyo beta degeri dusuk oldugu icin
_nejla_ ygmrzmra13 gayet guzel artmis hala keseyi gormediyseniz bugun gittiginizde bile görebilirsiniz genelde 2000 ustu kese gorunuyo