Sedaince Öğrendiğim de 4 haftalıktı nasıl geçecek günler diyordum 😇 kızım olacak inşallah 💕 adı ilkim Meva 😍 ilkim konusunda biraz kararsızım tek Meva daha mı güzel diye düşünüyorum ☺️ 34 haftalıkken 2300 gram 45 cm di en büyük sıkıntım geceleri uyuyacak pozisyon bulamamak 🌸 sizler ne durumdasınız merak ediyorum
Tubabora Sedaince 34+5 haftalığız bizde ne uyuyabiliyorum ne utanabiliyorum az kaldı çok şükür çok heyecanlıyım geçmiyor şu iki hafta 18 Mart diye konuşmuştuk doktorumuz ile en son bakalım Pazartesi tekrar gideceğiz🥰sağlıkla alırız inşallah kucağımıza
Cemreemine Sedaince 38+2deyiz bizde tatlim uyku yok yaklasik bi aydir zombi modundayim bugun kontrolumuz var cati muayenesi olucaz bakalim nasi bisey 😄
Hazinem Sedaince bnde inanmıyorum 36+4 olduk buğün az kaldı bizim de dün gbi hatırlıyorum test yaptığım günü uykular kesik kesik tuvalete gitmekten 😁
Sedaince Tubabora sizin sezeryan mı olacak 💕 bana 4 Nisa’n dedi çünkü sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Busracmn1 Tubabora 35 haftalık olduk doktorum hiç bişey demiyor bana şu zaman olcak diye bişey demiyor sadece ultrason kağıdında 3 tane tarih yazıyor anlamadım bende merak ediyorum ne zaman bebeğime kavusucam diye 😍😍
Sedaince Cemreemine anlaşılan bir süre daha uyku yok sonra da bebekten uyuyamayız zaten 😂 allah kolaylık versin siz ede
Tubabora Sedaince evet sezeryan 37 haftada alacağız dedi plesanta rahim ağzına yakın ve oğlum ters rahatına düşkün 🤣 bekliyorum sizin sezeryan mı
Sedaince Tubabora yok bizim normal çok erken döndü bebiş geçen hafta da iyice aşağı inmiş sesi doktor keşke sezeryan olsa erken kavuşurum diyorum arada 😂🥰
Sedaince Ydrm35 yok normal şuan canım 4 Nisa’n diyor ama ben 40 haftayı bekleyeceğini zannetmiyorum hiç
Gulmert Bizde 35+2 çok heycanliyim. Korkuyorum. Anlatamadigim bir çok duyguyu bir arada yaşıyorum. Şimdi hastaneye gidiyorum benimde sezeryan olacak dr um gün verir diye umuyorum. Gebelik şekerim de var 38 ı beklerler mi bilmiyorum 😊
Tubabora Sedaince hadi bakalım tek avaza kurtulursun inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bende iki hafta sanmıyorum hiç hareket edemiyorum artık bakacağız 🥺🥰
Ecemgny 35+3 sabırsızlıkla doğumu bekliyorum sanki onca ay heçti de simdi gecmeyecek gibi🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Hatta keşke bir an önce doğursam diyorum 😂😂 kızlar sizde de özel bölgede ağrı oluyor mu ben bir kaç gündür birseyler giyerken bile ağrıyor🤦🏻♀️