Haticekb Kulağına leyla mira okunsun istiyorum kötü enerjilerden korunması için ama resmiyette mira koyarız diye düşünmüştük. Sizce ne yapmalıyım? Eşimde hiç iki isim istemiyor 😂
Serde55 Haticekb Mira kötü enerjili bir isim zaten. Hadis-i Şerif’te kavga, tartışma, iki yüzlülük anlamıyla geçiyor Mira. Sadece Leyla olsun 🌺
AtlantisKralicesi Haticekb aslında mira güzel isim anlami da güzel ama Kuran’da tartisma olarak geçiyor anlamı ben bunları dikkate alarak koyardım bende tek isimden yanayım ama Leyla koyardım başka isimlere de bakardım yine
SuEr_Tu1512 Serde55 Ya siz neden sadece isim tartışmalarında varsınızz? Kimin ne koyacağına sürekli karışıyorsunuz, dikkatimi çok çekmeye başladınız
Ozgeliz SuEr_Tu1512 🤣🤣 benim de tuhafıma gitti her isim tartışmasında var herkese bulaşmış bide hep çevremde olan isimler gerçek hayatta bi tanıdığım var ona çok benziyor
Miniboy Haticekb kulağına iki isim okunup nüfusa tek yazdırabilirsiniz. Biz 3 isim kulağına okuyup kimliğe iki isim yazıcaz.☺️☺️
bbety Haticekb kötü enerjiden korunsun diye diyorsanız kulağına okunan ismin bilinmemesi lazım yani onu hiç kullanmayacaksınız. Yani aslında 2 isimli olmayacak bilinen tek adı olacak
Yogurtlupilav Haticekb Bence yanlız Mira olsun. Arkadaşlar son günlerde çok popüler oldu ama “Leyla” tam bir fettan yenge ismi 😄 Leyla yenge çok gördüm bu gidişle daha çooook görmeye devam edeceğim
Haticekb Yogurtlupilav Leyla bana romantik geliyor ya neden bilmiyorum 😂 Hiç fettan leyla yengem yok ondan olabilir 😅
r_deniz Haticekb aslında Leyla mira da kulağa çok hoş geliyor uyumlu güzel isimler ben beğendim yine isterseniz mira diye seslenebilirsin sağlıcakla gelsin🫶
Ozgeliz Haticekb Bilemedim bana göre karanlık ve leylahii bi isim 🤭 deli olma mood 🫠 bide yurtdışında leila çok var ve karakter olarak burhanlılar