cemresi bebektwo Bende 92 kiloyla hamile kaldım Yarın doktora gidicem cok merak ediyorum Bazıları doktorlar cok zorbalıyor kiloly hamile kalanı diye yazmıslar üzüldüm biraz
Meralinmucizesi bebektwo ben 103 le hamile kaldım iştahım hiç yoktu sürekli yürüyüş yaptım beş aydan sonra kilo verdim istemsiz 90 Lara düştüm şu anda 36 haftalıgim ve 101 kg yim
Miniginannesiiii1111 bebektwo doktor kontrolü herşey yolundaysa 3 haftada bir çağırıyor onun dışında karından bakılıyor ilk haftalarda karından net görünmüyorsa vajinal bakılıyor benim doktorumda ikinci doğumum olacak Allah izin verirse inşallah sağ salim kiloluyum hiç zorbalamadi kırmadı çok kibar şükür 🙂
Zxcbmdmkd cemresi ya Allah aşkına dinlemeyin böyle şeyleri yok öyle bişey bacım 120 kiloyla 4 çocuk dogurani gördüm ayrıca siz kilolu değilsiniz balık etlisiniz 🤭
bebektwo cemresi aslında sorum diyetısle hamılelığı takıp eden var mı zorbalama olursa zaten doktorla devam etmem başka bır doktoru seçerim ben burda kendımı ve bebeğim için bu süreçi sağlıklınyurıtmrk ıstıyorum çünkü ılk çocuğumda son haftalarımda tansıyon olmuştı
gizemkzlkya cemresi 94 kiloyla hamile kaldım doktorum bu zamana kadar kilom ile ilgili tek laf etmedi benimde en büyük korkum buydu ama şükür henüz kilo konusu geçmedi sizde kafanıza takmayın önemli olan bebeklerimizin sağlığı :)
Zxcbmdmkd cemresi düşürmeyin modunuzu kızlar bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter ayrıca sizin tatlılığınız😘
Nihan87 Zayıflar 20-30 kilo alabiliyor ama kilolular çok almadan tamamlıyor, ben ilk oğlumda 10 kilo almıştım, doktorum zorbalamıyor Allahtan şimdi de, sadece dikkat edelim dedi o kadar.
Zeynepefem Nihan87 kilo dediğiniz ne kadar mesela zorbalanacak kilo ? Ben 70 kilo oldum 8 kilo aldım doktor kilomu görünce şaşırdı sen hamilelikten once kac kiloydun falan dedi bende mi zorbalanmış oldum şimdi 😁🤭
mucizem2geliyor Valla 93 le kaldım hamile 9+3, günlüğüm+4 kilo ödem çok sisim halsiz bitik gobrk çevrem ağrısı var
nurandogannn 93 ile hamile kaldım 88 e düştüm mide bulantısı ve iştahsızlıktan ilk gebeliğimde de 75 ile kalmıştım 8 kilo civarı almıştım sadece
cemresi bebektwo Ben diyetisyenle anlaştım canım Pazartesi online olarak baslıycam En azından süreci daha sağlıklı ilerletmek istedim
egeansea 70 ile kaldım. 23+3 87 kilo oldum Hızlı kilo aldım ben. Bugun diyetisyene başlayacağım dahada almamak için Detaylı ultrasonda net gözükmedi o yüzden ilerleyen haftalarda yaptılar benim tek sorun buydu. Birde yüzünü 4d ile göremiyoruz net. İlerleyen haftalarda belli olur, yağ tabakasından gözükmüyor dediler 😀
Nihan87 Zeynepefem sizin zorbalanacak bir kilonuz yok ama bir arkadaşıma doktor karın yağlarından bebeği göremiyorum diye kızmıştı mesela :)
blablablablablax İlk gebeliğimde 74 le hamile kaldım hiç bulantım olmamasına rağmen 77 ile doğuma girdim çıkışta 70 kiloydum . Şimdi de 80 le hamile kaldım 12.haftadayım 82 olmuşum :)