_eda8 Merhaba Annişler , Ben 19 haftalık hamileyim , ve altımda enfeksiyon cıktı . Doktor fitil vermişti onu kullandım ama hala kalmış dedi ve yeni bir ilac verdi busefer sıvı gibi . Bir arkadaşta maydanoz suyu icmemi söylemişti temizlemesi icin sizce bir faydası olurmu ? Yada sizin önere bilceginiz birşey varmı . Doktoruma pek güvenenmiyorum doktorum emekli oldu icin baskasi gecti yerine ve sanki tecrübesiz gibi 🤷♀️ baska doktorada gitmem imkansiz kimseyi kabul etmiyorlar doluyuz diye
Sebahattok _eda8 maydanoz güçlü bir antioksidan şakın içme erken Doğum yada düşük ile sonuçlanır . Onun yerine kızılcık bul onun suyunu iç
tugbamehmetbaki _eda8 maydanoz suyu düşüğe sebep olmaz mı böyle bir şey bence doktorun sormadan içme maydanoz yemek bile tehlikeli hamilelikte Bu arada karbonatlı yıkıyor musunuz O da rahatlatıyor
PembeKoala Geçmiş olsun bende olmuştum fitil kullandım iyi gelmişti ama tekrar oldu neden bu kadar sık tekrarlıyor anlamıyorum 🙄
Yasemincifci PembeKoala gebelikte normal sık tekrarlanası canım bnk büyüyüp mesenaye baskı yaptıkca oluşuyor
FasulyeveAnnesi tugbamehmetbaki maydonoz yemek tehlikeli mi ? Neden suyu felan içilmez derler gebeyken fakat tüketmek için öyle birşey duymamış idim
_eda8 tugbamehmetbaki yok denemedim kesinlikle emin olmadan birseye kalkismam ztn ☺️☺️ Karbonatla duydum ama onuda cesaret edemedim dogrusu
tugbamehmetbaki FasulyeveAnnesi gebeliğin başında önerilmiyor yine siz bilirsiniz Bence doktorunuza danışmadan bir şey yapmayın iki doktoruz güvenmedin söylüyorsunuz ama burada size kim ne söylerse söylesin Doktorunuz kadar doğruyu söylemeyecek
tugbamehmetbaki _eda8 karbonatı Benim kadın doğumcu önermişti mantara filan iyi geliyor diye yine Siz doktora danışmadan bir şey kullanmayın gebelik bir şeye benzemez çünkü
Uurbsra _eda8 bende de var hastahane vc sini kullanmıştım sonra oldu. Fitil kullanıyırum mixovul ve sirkeli suyla yıkadm iç çamaşırları da giymeden ütü buharı basıyorm hijyen çok önemli yani maydonoz suyuda hamileyken içilmez.
_eda8 sonsuzmasalim ya basta mantar gibi duruyor dedi sonra enfeksiyon dedi 🤷♀️ Ama idrar yolu enfeksiyon degil
Sevdalinka_30 _eda8 asla maydanoz suyu içme hamile olmasaydın ok ama hamileyken bile Dr çok arada oda 1-2 dal yemek ile sınırlandırıyor
sonsuzmasalim _eda8 anladım🙄 idrar yolu olsaydı kızılcık suyu iç derdim ama bunda me fayda eder bilemedim🥺