Sibelevcii Bebeğim gazlı bir bebek kendini sıkıyor ve kıpkırmızı oluyor ağlıyor 2 gündür gaz damlasına başladım akşamları etki gösteriyor damla ama gündüzleri etki etmiyor gibi bilginiz olan tavsiyesi olan lütfen yardım etsin
Han23 Sibelevcii benim bebegim hicbi zaman okadar gazli olmadi ama donemsel yogunluk yasadik bize banyo ve karin masaji iyi geliyordu. Ve Bisiklet çevirir gibi hafifce bacaklarini hareket ettiriyordum gaz cikisi sagliyordu rahatca. Her Emzirdikten sonra 15-20 dk mutlaka dik pozisyonda tutup sirtina patpat yapiyordum gazini cikarsa bile devam ediyordum
ru_a6 Doktor tavsiyesiyle probiyotik damla kullanın çok faydasını görürsünüz. Kızım kolikti tek başına gaz damlası işe yaramıyor
Halis25 Sibelevcii gaz damlaları zaten probiyotik içeriklidir , kesin fayda sağlamaz her bebekte siz her yemek sonrası kimyon rezene çayı içip emzirin o biraz rahatlatiyor.
ru_a6 Sibelevcii ekstra önerebilceklerim YouTube’dan gaz masajına bakın bacaklarına masaj yaparak gaz çıkartmaya çalışın, her gün ılık banyo yaptırın, karnına banyodan sonra hakiki zeytinyağı ile masaj yapın, poposuna kulak çubuğuyla zeytinyağı sürün
Sibelevcii ru_a6 çok teşekkür ederim gaz masajı yapıyorum aslında amaya beceremiyorum yapmayı yada zorlanıyor banyo yaptırmaktan korkuyorum annemsiz yapamıyorum daha 23 günlük