gulsahhhh17 Kızlar ya reglime 5 gün var Nimo test yaptım ama çok yalancı çıkardığını okudum sizce var mıdır ?
cetinbebek gulsahhhh17 yani heveslendirmek istemem ama testlerde değişik yine de bende yaptığımda bundan daha silikti ve adet olmama 10 gün vardı ona rağmen ertesi gün kan verdim hcg 17 çıkmıştı sizin ki daha koyu benimkinden 🥰
cetinbebek Testin yalanciligini bilemem ama bariz çizgi var benim bundan daha silikti ve ertesi kan verdim hcg 17 cikmisti
gulsuzn @gulsahhhh17 eğer imkanınız varsa başka bir test alın awox olabilir onunla deneyin ya da kan verin bariz çizgi var hayırlısı olsun inşallah
gulsahhhh17 gulsuzn daha test alamadım ama içini açmıştım dünle bugün arasında koyulaşma var mı sizce
userliktedeben gulsahhhh17 bu daha koyu çıkmış var gibi duruyor ama bir iki gün sonra yenileyin içiniz daha rahat etsin :)
gulsahhhh17 Su falan içmiştim beklemiş idrar değildi o etkilemiş olabilir mi acaba çok heveslenmiştim 🥺
betusss343 gulsahhhh17 tabii ki beklemiş ve sıvı alımı kesilmiş idrar lazım. Zaten silinik. Varsa bile nasıl görünsün bu şekilde. Bu aşamada en az 3-4 saat idrar beklemesi lazım ama o zor. O nedenle sabah test en ideali.
Dmlirmak gulsahhhh17 neden beta hcg için kan vermek istiyorum dediğin zaman verirsin ben acilden verdim öyle öğrendim iki buçuk saat sonra çıktı sonucu
cetinbebek gulluomer31 benimde bu kadar silikti ertesi gün doktora gidip öğrendim hcg 17 çıkmıştı çok yeniydi ve adetim 10 gün vardi