[silindi] herseyeragmengulun Bilmiyorum ya ben de 16+1 oldum 2 kilo almışım şimdiden o yüzden korktum
anonim51 [silindi] biz bugün 18 haftalık olduk ama 58le hamile kalmıştım 58le devam ediyoruz bazen korkuyorum acaba bebeğim iyimi nasıl sağlığı diye
dmrelif anonim51 yine denk geldik bir sey olmaz korkma bazi kisiler hic almiyor dogumda cikinca kilo vermis oluyor
anonim51 [silindi] biz bugün 18 haftalık olduk ama 58le hamile kalmıştım 58le devam ediyoruz bazen korkuyorum acaba bebeğim iyimi nasıl sağlığı diye
G-l-y [silindi] Olur inşallah canım çok dikkat de etmedim ama bu kadar aldım ama çok şükür diyorum en kilolu halimle hamile kalmıştım zaten 20 kilo falan alanları duydukça üzuluyordum
[silindi] G-l-y ya ben çok çabuk acıkıyorum böyle tıka basa yiyorum 1 saat sonra kendimi hiçbir şey yememiş gibi hissediyorum hamilelikte oldu bu😂
Oyk_eknc herseyeragmengulun hayır rahat ol tabiki de kilo alacaksın hem hamileliğin ilk dönemleri hazımsızlık vs şişlikte oluyor bence hamile birine cevap olarak ‘ çok mu yiyoruz sanki ‘ denmemeli şahıs doktor vs değilse
Oyk_eknc Oyk_eknc bende 32. Haftamdayım 10 kilo aldım tam herkesin vücuduna göre değişir bu durum hamilelik öncesi kilolu olan daha çok alırken vücut kitle indeksi sağlıklı olan daha yavaş alır gibi gibi
biryazgecesiii [silindi] 14+3 hiç kilo almadım henüz hedefim de 2. trimester sonuna kadar en fazla 2 kilo almak. Başarabilirsem inşallah
G-l-y [silindi] Çoğu insandan duydum bunu canım ben öğle yemeği ni bile zorla yiyorum acikmiyorum asla