iremzeyneep Kızlar günaydııın ilk kez rüyamda bebeğin cinsiyetinin erkek olduğunu gördümm. Böyle rüyalar gören doğru çıkan oldu mu hamileliğinde
mavikalpvemavikalp iremzeyneep 15-20 kere kız görmüşümdür hiç erkek görmedim ama erkek çokta şeyapmayın yani🤣🤣
Strongirl_ iremzeyneep benim bebeklerinin cinsiyeti ile gördüğüm tüm rüyalar çıktı. Mesela en son gördüğüm rüya şu. 15 haftalık hamileydim doktora gitmeden 1 gün öncesinde doktorumu gördüm bana kızın olacak hissediyorum demişti. Ve kızım oluyor. 🌸🩷
1ErkekkkAnnesi iremzeyneep cinsiyetini öğrenmeden önce kız görmüştüm bir iki kez rüyamda öyle de çıktı 🌸
bayantulaa İlk zamanlar erkek görüyordum şimdi 14 haftalığım kız gördüm bakalım artık hangisi çıkacak 😃
deniztaylan Gönlümden kız olsun geçiyordu hamileliğimi öğrendiğimde. Rüyamda erkek gördüm ve erkek çıktı :))
iremzeyneep deniztaylan önce sağlıklı olsunlar tabiki sonra gönlümden geçen kız ama rüyamda erkek gördüm bende 🥹
VildanTutak Bende de olmuştu canım rüyamda kız görmüştüm gerçekten de öyle çıkmıştı 😊 ama bazen tam tersi de oluyor. Çok da bağlanma bence heyecanı sürsün
iremzeyneep VildanTutak hayır önceliğim tabiki sağlıklı olması sadece böyle durum yaşayan oldu mu onu merak ettim