Homozigotmutant Hamide ben adete 2 gün kala yaptım çıktı hemen kan verdim 100 çıktı 2 gün sonra 300 çıktı iğne kullanacağım için erken öğrenmem gerekliydi çünkü
Ozgefe Oğlumdada iki gün varken yaptım pozitif çıktı ikinciye hamileyim bundada iki gün vardı adetime çift çizgiyi gördüm😍
Topalpirecik reglden 6 gün önce gösteren pembe kutulu predictor test var ondan almanı öneririm ben öyle öğrendim
Esrabayrakdar Ben 6 gün geçince yoğun ısrar üzerine test yaptım sürekli geçikmem olduğundan ve her gecikmede test yapıp negatif cıktığı için hiç yapmak içimden gelmiodu pozitif çıkınca şok 😳 😊
1PrensAnnesi Hamide eczaneye söylerseniz verir ortalama 6gün önceden sonucu verio.. 20-25 lira civarı
GlahBilgiliPelit Hamide 20 tl olması lazım normal aldıgımız 5 tl lık testlere göre daha hassas ve adete 6 gün kala bile sonuç verebiliyor☺☺
NaimeYilmaz Ben merak ugruna yaptım adet günüme 3gün kala 5tllk ucuzlardan aldım silikte olsa 2.cizgi cıktı doktora gıttım ve henuz döllenme aşamasında oldugunu soyledı yani varsa hangısı olursa olsun cıkıyor
Hync1 NaimeYilmaz snowglobe ya aslında bende Mandela mı ne bir marka var kuzenim verdi ama iyimi bilmiyorum
Damla________ Ben hasta olmam gereken günün ertesi yaptım 2 kere çıkmadı tek çizgi sonra inanmıyorum deyip ayni gün yarım saat sürmedi kan testi yaptırdım tıp merkezinde 1 saatte öğrendim emin olmak için doktora gittim
Yenidenanne Benim son sat 4 ekim 3 kasım sabahı test yaptım silikte olsa ikinci çizgi çıktı dün acilde kan verdim hcg 94 çıktı yeni gebelik başlangıcı dedi doktor 😁
EdaMinaKele Hamide ben regleme 5-6 gün varken erken gebelik testlerinden yaptım poztitif cktı gidip kan tahlili yaptırdım hemen o da pozitifti şimdi 15 haftalık oldk 😌
Ozak 8 gün kala öğrendim aynı gün doktora gittik değer 37 cıktı 3 haftalık çarşamba günü tekrar gideceğiz değere bakmaya😊
mariyvn Ozak SGE iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Darısı sizlere inşallah 🥰 Benim kan uyuşmazlığı ile ilgili hiç fikrim yoktu açıkçası hamile iken hiç karşıma çıkmadı doktordan veya başka birinden duymadım ne zaman ki bebeğim sarılık oldu o zaman anladık durumu.