momandboy_ Ezgi3545 ben vitamin takviyesi kullanıyorum daha doğrusu folikasit kullandığım içinde herşey olduğu için dokuz ay onu kullanıcam 24+6 yım şuan bide magnezyum kullanıyorum
Gozde-2833 momandboy_ magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz ben ocean extra mag kullanıyorum ama hap o kadar büyükki yutmakta çok zorlanıyorum
Pudrapudra Ezgi3545 önceki gebeligimde regenesis max ve ocean mummy kullanmistim. Regenesis acayip istah acmisti bende. Bu sefer omegaleaf kullaniyorum
ozgeklkl Ezgi3545 eczaciyim bence içerik olarak en iyisi efa mom hamilelik öncesinde de kullandım hala kullanıyorum 💚
babymom2026 Ezgi3545 Ben 10 haftalığım başından beri kansızlık olduğu icin demir hapı birde d vitamini damla şeklinde birde folik asit kullanıyorum sadece
Smypksy Elenatal 2 kullanıyorum suan. Yaninda demir feragat, b12 ocean, magnezyum nutraxin kullanıyorum. Demirim ve b12 düşük çıkınca başlattı onlara doktorum.
hazerd Ben 12hafta 2günlük gebeyim. Doktorum pregnacare plus (omega 3, folik asit, b12 gibi 19 multivitamin-mineral içeriyor) önerdi onu kullanıyorum.
prenseslerblogg kurtaricimelekk bu gyno ferrosanolü bende kullanıyorum normalde ama benim midemi bulandırıyor ve kabızlık yapıyor çok doktoruma sorup değiştiricem bu ay 🙄
ikinci-bahar25 Ezgi3545 regenesis max bana çok iyi geliyor bir ara bitti diye yerle bir oldum kolum kalkmadı resmen
YyyyYasemin Ezgi3545 hamile kalmadan önce reGenesis e başladım kürtajım olduğu için doktor önerdi sonra hamile kaldım hala onu kullanıyorum
prenseslerblogg Ezgi3545 ilk gebeliğimde regenesis Max ve velbon kullanmıştım bunda da bir elenatal 2 ve yine velbon kullanıyorum velbon bu arada mg d3 ve kalsiyum birleşimi bel ağrılarına vs çok iyi geliyor