Ozlemmdnr Kızlarrr 39 haftalık olduk bugün ben ne zaman dogurucam derken saat 2.30 da suyum geldi şimdi hastanedeyim 3 cm açıklık dua edin bana olurmu . Ayrıca temizlik yaptım doğuma başladı akşm diyenlere inanın bugün temizlik yaptım gece suyum geldi 😂
Esra995 Ozlemmdnr Allah yardımcın olsun nasıl doğurduğunu bile anlama hemen bebisini al kucağına ❤️❤️🥰🥰
beyzanuruzumcu8087 Ozlemmdnr Allah’ım bebeğini sağ sağlim.kucaginjza almayı nasip etsin ssnde bizlere dua et lütfen 💖🥹🙏
Patiseverana Ozlemmdnr ayuyy bugün ne kadwr çok doğum haberi vaaar darısı başımıza inşallah su gibi geçer sağlıkla kucağına alırsın bebişini 🌺🌺🥹
Nsrin Thirtyynovember adet ağrısı gibi ağrı ile uyandım şuan Allah’ım gece gece panik oldum hemen buraya girdim adet ağrısı doğum belirtisimi ki diye sorayım diyordum🥹🥹
Ozlemmdnr Thirtyynovember hayır canım hiçbi belirti yoktu uykumdan uyandım direkt su geldi ondan sonra sancı başladı
Thirtyynovember Nsrin ya 24 saattir adet ağrısı çekiyorum ☹️ çatı muayenesi yapılmıştı 2 gün önce 24 saattir geçmiyor ağrı 2 saat sürüyor devamlı olarak sonra yarım saat geçiyor tekrar başlıyor sabahı beklememeli miyim bilmiyorum
Ozlemmdnr Nsrin evet belirtisi ama takip etmeniz lazım sıklıgo 15 dakikaya 20 dakıkaya kadar düşerse hastaneyle ev arşında ki mesafeyi de göze alarak gidin derim erken giderseniz suni sancı verirler mesela benim suyum geldi geldim 3 cm açıklık az yani ilerlemezse suni vercekler
Selim_Alparslan Thirtyynovember sabahı bekle evde çek sancini suni vermesinler kuzum. Suyun gelirse tabi hemen git bekleme bana ebe öyle söyledi suyun gelirse hemen gel dedi
Nsrin Thirtyynovember suyun ya da nişanın gelene kadar sabret..doğum sancısıdır muhtemelen.simdi hastaneye gidersen suni sancı verirler..evde doğal sancini çek Fakat sabah gitmelisin artık hastaneye.bebegin akıbeti de önemli.. dünden beri iyi dayanmissin ama az kaldı sabret
Thirtyynovember Nsrin suyum da nişanım da gelmedi dayaniyorum aslında 2 gün önce nstde hiç sancı yoktu bekliyim diyorum ama bı yandan da tedirginim işte napsam diye
Selim_Alparslan Thirtyynovember Sakin ol kuzum evde bekle orda daha cok strese sokuyorlar evde dinlen uzan 🌸 bir ılık duş al sabahtan da hastaneye git sende 🌺
Nsrin Thirtyynovember dayannilmayacak kadar ağrın varsa elbette şuan git fakat idare ederim diyorsan sabah git .şimdi duş al rahatla biraz
Nsrin Ozlemmdnr şuan ki durumunuz nedir? Allah kolaylık versin inşallah sağ salim kucagina almak nasip osun
dunyamyavrularim12 Ozlemmdnr hahah benimde öyle olmuştu 😂 ve hamd olsun doğumum 2 saate oldu inşallah sizde tek avazda kurtulursunuz
Ozlemmdnr dunyamyavrularim12 inşşlah ama 3 te geldik hastaneye hala açılmam aynı hareket etmeye devam ediyorum inşallah hızlanır süreç 🥲🙏