Huzurunsesi3 Istanbulda Avrupa yakasında memnun kaldığınız bir hastane varmi ablam yarın gitmek istiyor Amerikan hastanesine gidiyordu memnun kalmadi
thetwinmom Huzurunsesi3 bende brüksel tüp bebekte yaptım cem çelik doktorum kesinlikle tavsiye ederim
Kedi07 Huzurunsesi3 Anadolu yakasında Prof. Ulun Uluğ yine olsun yine kendisine giderim o kadar memnundum kendisinden. Kliniği var anlaşmalı olduğu hastanede işlem yapıyor yumurta toplama, transfer gibi.
ilkimnur Huzurunsesi3 Yücel karamana tedavi oluyorum ben. Aslında bütün doktorları ilgili ve tecrübeli 🌸
thetwinmom Huzurunsesi3 her işlemin fiyatları farklı değişmiş olabilir ama benim ilaçlarla falan 200 bini aştı sanırım
Kukoss Bahcelievler medicalpark ayset jane ozcan oneririm harika biridir. İnsanligi doktorlugu on numara eger durumunuz rapora uygunsa yada durumumuz yok zorlanicaz derseniz rapor bile cikarir
ipekmom_ Huzurunsesi3 bahçeci umutta tedavi oldum ebru öztürktü doktorum ama izmirde başka bi merkeze geçti, mehmet raşit bey var orada ondanda memnun olan çok kişi var, genel olarak başarılı bir merkez bahçeci
Huzurunsesi3 anneoluyorummm103 teşekkür ederim ablam Avrupa yakasından randevu aldı inşallah memnun kalır ya
Kukoss Yenibirannee insallah gercekten bana yardimci oldu arkadasima asilama olucakti farketti durumunu once raporunu cikardi. Baska bi arkadasim ayni sekilde bizim gibi tup bebek yaptirdi oda raporlu asiri rahatlatici guzel bi insan 🌸❤️