Busra6694 Kızlar bebeğim özellikle bugün uyumuyor toplasan tüm gün boyunca 2 saat uyumustur diğer günler de uyumafigi oluyordu ama bu kadar değildi öyle aglamiyorda uyanık duruyor sadece ve kucakta uyuyor yerine koyunca uyanıyor ne yapmalıyım bugün böyle oldu
Deletedmom_7156 Busra6694 yenidoğan malesef ki bişey yapamıyorsunuz benim kızımda öyleydi ilk zamanlar geçince normale dönmeye başlamıştı biraz sabır sadece büyümesi lazım Allah yardımcınız olsun inşallah çok zor zamanlar güzel olduğu kadarda
Nazo77 Busra6694 valla benim bebeğim ilk iki ay gündüz kucağımda uyudu bir aya yakın ana kucağında salladım öyle uyudu ilk zamanlar ne yazık ki böyle geçebiliyor sabret❣️sling yada yeni doğan aparatlı kanguru kullanabilirsin güvenli olur tabi doktoruna danış öyle.
sehergumus Deletedmom_7156 Busra6694 her gün duş aldırmaya çalışın çok rahatlıyorlar uyku için de iyi oluyor
Pamugunanesi Busra6694 çok zor benimde kolik bebeğim vardı piskolojim altüst oldu şimdi ikinciye hamileyim doğumuma sayılı günler var dua ediyorum inşallah kolik olmaz gaz sancısı yüzünden her gafta doktor a giderdik verdiği gaz ilaçları işe yaramıyordu ben yediğime içtiğime dikkat ederidm ama yok asla uyumuyordu sürekli ağlıyor ve durmuyordu biz korkardık hep hastaneye koşardık 24 saat e 2 saatlik uykuyla durduğu u bilirim
Busra6694 sehergumus ya bugün duş aldirdik dediğiniz gibi ama duş işe yaramıyor benim bebeğimde 1 saat anca uyudu