NimetSa Kızlar eşim çocuğa kesinlikle ıslak mendil kullanmayacaksın diyor benim de ilk hamileliğim pek anlamıyorum ne kullancam ben bu çocuğa altını temizlerken ne bilim elini falan silerken var mı ıslak mendilden başka bişey bebeklere çocuklara özel falan valla daha doğmamış çocuğa oturdu benle bunun kavgasını yaptı yani 😂
Seda0202 NimetSa ben ıslak mendil kullanmiyorum canım bebeğim tahriş oluyor pamukla siliyorum böylece poposu sürekli yıkanmış gibi kokuyor
Gulsen1989 NimetSa aa nelerde biliyor bizim ki hiç birşeye karışmıyor herşeyi kendim alıyom kendim araştırıyorum. Hatta pamukla temizlerken görse ne uğraşıyorsun öyle der 🤣🤣🤣 tam tersi
Aysegulkinyas NimetSa brnde kullanmicam canim bebek pamugu var onunla yapmayi dusunuyorum birde adini bilmiyorum annem ozellikle bu kumas kestirdi oyle guzel oldularki agiz mendili gibi popo medilide var 😂
tugbamehmetbaki NimetSa ıslak mendillerin yenidoğanları var ama ben de kullanmaktan tarafı değilim alt temizleme pamuğu adam bir sürü Zaten çocuğun elini yüzünü ıslak mendil ne kadar iyi olursa olsun temiz Evet mantıklı değil ılık su ve pamukla temizlenebilir
NimetSa Benimki de bi ayrı diyor daha bişey hissetmiyorum sonra geliyor işte şunu yapmican bunu yapmican dur daha ben ne yapıp ne yapmicamı bilmiyorum sanırsın 10 çocuk büyütmüş 😂😂 doğsun beraber öğrencez işte 😂