Esra995 Sürekli idrara çıkıyor musunuz abartısız 5-10 dk da bir çıkıyorum suyum gelir mi bu şekilde devam ederse
Dilan-dag Esra995 ben suyu çok fazla tükettiğimde sık idrara çıkıyorum canım senin inşallah öyle bir durum değildir bende tam olarak bilmiyorum
MrvCgn Esra995 evet hele bı baskı var anlatamam sankı her dakıka tuvaletım var gıbı gecelerı bazen uyuyamıyorm kalkmaktan
0267 Esra995 çok normal canım, ikinci gebeliğim bende 31. Haftadayim baskı gissetmen sürekli ev ihtiyacı olması hepsi normal.
Ecisbicis Esra995 baskıdan da oluyor tabiki enfeksiyondan da olabilir bi idrar tahlili yaptırın isterseniz
havvagulaktas zehracelikel1 @Esra995 MrvCgn bende 31 haftalık hamileyim vajinamda batma ve acı hissi var sizde de var mı o otururken yatarken kalkarken alt tarafım acıyor
Zuka12 MrvCgn ben de 30 Haftalığın benim de öyle sürekli kaçırıyorum altın islak ama sanki su gibi de ama suyum iyi yani bugün doktora da gittim hatta çok çise gidiyorum çıkıyorum bir daha gidiyorum yapıyorum uzanıyorum hala baskı hâlâ cıs var
00gkcm Esra995 35. Haftadan bildiriyorum utanmasam tuvalette yatıcam korkmayın bebiş baskı yaptığından ve sık su içiyorsanız ondan
zehracelikel1 Esra995 5-10 dakikada bir çıkmak bana normal gelmedi ama isterseniz doktora sorun bende şu an öyle bir durum yok bende 31 haftalık gebeyim
Rabiadgdmr havvagulaktas ay aynısı bendede var bugün ebeye sordum büyüyor ondandir dedi ayriyeten uyku hali var gündüz özellikle
zehracelikel1 havvagulaktas otururken değil ama bazen yatakta dönerken bir de üstümü giyerken biraz ağrı oluyor
Esra995 havvagulaktas ilk günden beri var bende doktor normal dedi çocuk makat gelişliymis ondan olablr belki
havvagulaktas Rabiadgdmr randevuma bi hafta var kafamda bi milyon tilki donuyor ya erken doğum olursa diye insallah öyle birsey yaşamayız
Rabiadgdmr havvagulaktas inşallah bende öyle valla Anne olmak şimdiden zor bende salı günü gideceğim o zamana kadar birşey olmaz inşallah
havvagulaktas Rabiadgdmr çok geçmiş olsun size de dikkat edelim o güne kadar bari ağır iş yapmayalım ki önemli birsey varsa bile tetiklenmesin
Gullu1094 Esra995 yok giz bende aynı sekildeyim sürekli bsy ictigimde anında lavobaya sık sık gitmek normal yani son aylar oluyor öyle sık idrara çıkmak