dlkatyk merhaba arkadaşlar 2 haftadır ozellikle sabahları mide bulantısı oluyor işe gitmeden kahvaltı yapamıyorum beslenme düzenim bozuldu. normal mi bu haftalarda yaşayan var mı böyle bulantılar 😷
Eebruylmz Sanırım normal canım ara ara bende yaşıyorum bu aralar. Yeni yemek yemiş gibi yada afedersin kusacakmış gibi midem bulanıyor yemek düşündüğümde...mideye olan baskı arttıkça olabilir demişti ebe 🤦🏻♀️ 33 haftalığım 31 de başlamıştı ara ara tekrarlıyor. Dün akşam yemek yiyemedim mesela bulantıdan 😒
dlkatyk Eebruylmz ay aynı ben canım ilk aylarımda bulantim olmadı diye sevinmiştim ama olsun bir mucize gelecek inşallah katlanmaya değer rabbim hepimize hayirla sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin 💕💕😍😘
Eebruylmz dlkatyk benimde ilk aylar dahil hiç olmamıştı ama bu aralar durum malum 😄 Hayırlısıyla alalım bebeklerimizi inşallah canım korkma yanlız değilsin bu durumda 🤦🏻♀️😁
dlkatyk Eebruylmz 😂 yalnız olmamak çok iyi dermişimm🤪 şaka bi yana hepimiz yavrularımıza hayırlısıyla kavuşalım inşallah. canlarım🤩🤗