Betull96 Nenehatunda detaylı ultrason çekiliyor yeni iki tane perinolog geldi ben orada çektirdim memnunum güzel inceliyorlar bilginiz olsun boşuna özele para vermeyin derim
aysemine25 MUALLIME5561 Canım yıldızkenttee özel bi muayene hane var Buhara hastanesi yonlendiriyo ona zaten detaylı ultrasyon en iyisi orası
Meryem25 Ebrs erzurumda zaten tek ozel hastane var buhara hastanesi oda dogum normalde sezeryande olsa 2250 tl ye yapiyolr ben humeyra hanima gidiyorum memnunum dogumumuda o yapacak kendisinin muayene ucreti de 100 lira
Betull96 BaharSefvan randevu alıyorsunuz onlar size gününü söylüyor yoğunluğa göre bir gün veriyorlar size
Betull96 BaharSefvan ben Gülşah hanıma gittim ve güzel inceliyor bakıyor herşeyine sadece size tavsiyem başınızı biraz yükseltecek bir şey koyun ben uzun süre sırt üstü yatınca kötü hissettim biraz fenalaştım açıkçası
BaharSefvan Betull96 tamam canm tşk ederim. Perinatalogn odası en son oda mı randevu alıdğın yeri soruyorm yani canm
Betull96 BaharSefvan rica ederim muayene odası en son oda ama sırayı direk oradan mı alıyorlar bilmiyorum kayınvalidem orada ebe bana sırayı o almıştı canım bir hafta sonra sıra gelmişti bana orada sorarsan yardımcı olurlar
Yaseminustun Selvis iyi günler bende metin beye gitmek istiyorum özel kliniğine nasıl ulaşabilirim acaba
Elfsrkn MUALLIME5561 bölge eğitim hastanesinin karşısında özel muayene hane var Buhara hastanesi göndermişti iki ay önce gitti. 250 tl