Arzuekb Merhaba arkadaşlar.daha 15+6 haftalık hamileyim.daha kilo almadım.Bu haftalarda kilo çok artmaması normalmiş.En çok kilo artışı kaçıncı haftadan sonra başlar?yanı sizlerde nasıl oldu?
Arzuekb AyEr ben sık sık kontrol ediyorum aman birden fazla kilo alırım diye.kilo almamak için bi şey yapmıyorum aslında ama birden 3-4 kilo alırım,sonrasını da kontrol edemem diye korkuyorum açığı
Srfn11 Arzuekb herkesin bunyesi farklidir kuzum ben 5. Aya kdr almadim 6. Ayda bir anda +5 kilo soka girdim 😳😳😳
Tazeanne12 Arzuekb herkez aynı değil canım ben hamileyken 11 kilo verdim şimdi 26 hafta olduk sadece 3 kilosunu geri aldım
Arzuekb Tazeanne12 peki doktorunuz zararlı falan diye bi şey demedi mi?hani normalde kilo alınmalı diye soruyorum.tabii çok fazla olmamak şartıyla
Tazeanne12 Arzuekb yurt dışındayım bende işte doktorum bazı tahliller yaptı ama bi sorun bulamadı hiç kısmadan o kadar kilo verdim ki herkez şaşırıyor
Arzuekb 031965 yaa korkutmayın benii😅 sağ salim olsun bebeyim ona feda olsun da yine de çok kilo almam diye umutluydum 😅
Arzuekb Tazeanne12 ben de yurtdışındayım)nerdesiniz?belki çok yürüyüş,haraketden dolayıdır.ola bilir mi?Kilo almamanız aslında iyi inşAllah sağ salim kucağımıza da alırız hepimiz 😍