rabia5310 Kızlar ilk gebeliğimi öğrendiğimde 8 hafta 3 günlüktü betam 25 bindi şimsi ikinci gebeliğim bu daha tam 8 haftalıkken kan aldılar kontrol için betam 101225.5 neden bu ladar farklı nedeni ne olabilir araştırıyorum ama bulamıyorum
3boysmom rabia5310 normal balım. yani ben oğlumu 200 küsürle öğrenmiştim 4 haftalıktı. şimdi ikizlerimi 30 ile öğrendim onlarıda 4 haftalık öğrendim. sen kısa sürede doktora git bence. hayırlı haberlerle gel inşallah💓🙏
rabia5310 3boysmom gittim bu doktorun baktığı zaten biraz kanama alanımız varmış ama ilaca başladık inşallah sağlıkla hepimizin🤲. Ne biliyim bu kadar fazla olması şaşırttı beni sadece ☺😇
3boysmom rabia5310 ayy sağlıkla kucağınıza alın inşallah cok sevindim💓🙏 kanama alanıda düzelir allahın izniyle kısa sürede inşallah 🥰
3boysmom hamzaezel 30 57 100 şeklindeydi çok yavaş ilerliyodu ikiz olacağını asla düşünmezdim hatta doktoruma da söyledim bunu beta ile ikizin alakası yok demişti
_ipek Kızlar bende bir şey sormak istiyorum. 27 ağustosta beta hcg değerim 147 çıktı Eylül de 962. 9 eylül de ise 2380 az artmış sanki normal midir sizce