minikelebek_ Selim_Alparslan ay çok sevindim sizina adınıza benimde yarın kontrolüm var inşallah benimde açıklığım vardır 🌸😂 açıklık olduğumu hissediliyormu acaba? Neler yaptınız bu süreçte
Selim_Alparslan minikelebek_ valla 2 gündür 10 saat yürüdüm ve Bol hurma yedim meryem suresi dinledim askim pazartesi acıktığım yoktu bugün 4 olmus 🥹🌺
cavbella Selim_Alparslan en son açıklığım yoktu Rahim ağzı çok yumuşamış demişti şuan ne oldu bilemiyorum ama doğumdan da korkuyorum ikinci doğumum olacak nasipse başına gelecekleri bilmek korkutuyor 🥹
Selim_Alparslan cavbella valla hiç korkmuyorum kuzum kendi dogum ekibimi gördüğüm için baya rahatım desem yeridir 6 sene öncede ayni ebe ve doktorumla başarılı bir normal dogumum geçmişti cok sukur şimdi yine onlar var önce Allaha sonra onlara güveniyorum 🌺🥹🤩
cavbella Selim_Alparslan 4cm açıklık ile eve göndermesi de çok güzel rahatça sancı çekmen açısından.benim doktorum 2.doğum olacak çabuk olur diye beni gazlıyor hep hiç sanmam o halde eve göndereceğini
Selim_Alparslan cavbella kuzum benim doktorum ve ebede oyle soyledi 2. Doğumun olcak kolay olur diyor bencede öyle olcak ya
Onu_beklerken Selim_Alparslan sancınız nasıl tarif eder misiniz. Benim ilk doğumum bebeğim kasılıp toplanıyor her 5-10 dakikada bir.
Mzginsezn Selim_Alparslan merhaba hayırlısı ile doğurun inşallah hangi doktor ve hastaneye gidiyorsunuz acaba
cavbella Selim_Alparslan inşallah öyle olur 2. Doğum için herkes daha kolay geçer diyor inşallah birkaç saat içinde doğurup kavuşuruz bebişlerimize canım🥹😍
cavbella Onu_beklerken düzenli olarak 5-10 dakikada bir mi oluyor? Eğer öyleyse doğum başlıyor demektir 😍
Selim_Alparslan Onu_beklerken kuzum regl agrisi gibi başladı ilk sonra belimden bacaklarıma vurdu çatı kemiklerimde de aşırı agri oldu 🤩🥹
ikincibezelyeayak cavbella İkinciyi yaptım 19 gün önce , Sancılar aynı oluyor ama süreç daha hızlı , çabucak kollarınıza geliyor sanki. Sancıya degıl kavuşmaya odaklanın. İkinizde saglıklısınz ve kavuşmaya az kaldı bunları düşünün sağlıcakla kolaylıkla kavuşun İns
Onu_beklerken cavbella evet düzenli olarak 5-10 dakikada bir öyle dayanılmayacak gibi değil ama açıklığım yok diye eve gönderdiler acilde. Saat 17.00 gibi gitmiştim şimdi sancılar sıklaştı. Makat geliş olmasa korkmayacağım da makat.
cavbella Onu_beklerken bence 5 dakikanın altına düşünce evde bekleme. Makat geliş için ne dediler peki yine normal mi düşünüyorlar bu durumda
Onu_beklerken cavbella doktorum yarına sezaryen planladı. Yarına çıksa iyi olacakta. Devlet takipliyim acilde sürünmeyim diyorum ama çok sıklaşırsa gideceğim.