Rmysa3535 Kizlar Ben annem ve bebegim ucakla gidicez firmayi ariyorum cevap yok benim bebegim ve annemin iki valiz olcak 15 kg agirli aliyolar demi yada bebegimle benim bir olsa beraber 15 kiloyu gecse sorun yaparlarmi ayri ayri valize Gerek varmi
Ruruu Rmysa3535 en kotu firma pegasus onda bile kisi basi 20 kiloya kadar hakkiniz var diye biliyorum. Tabi bileti alirken o sekilde aldiysaniz
meryemocak Rmysa3535 eğer bebeğiniz 2 yaşından büyükse 15 sizin 15 bebegınızın hakkı var bunu bırleştırebılırsınız tek bavul olarak kabin içinde 8 kg
Rmysa3535 Otuzarti3 tek kiss 15 kg yaziyodu ama bir yapsam bavulu 30 kilo olsa bavul kabul ederleemi yoksa ayri ayri yapmak zorundamiyim
Rmysa3535 Ruruu 15 yaziyodu ama bir yapsam bavulu 30 kilo olsa bavul kabul ederleemi yoksa ayri ayri yapmak zorundamiyim
Mom_1217 Rmysa3535 Kabul etmezler benim de eşimle 2bavulumuz vardı birinde sınıra ulaşmıyordu diğeri sınırı geçmişti kabul etmediler sonra bavulu dengeledik yoksa ceza ödemeniz gerekir dediler
Otuzarti3 Rmysa3535 Ediyorlar ben o şekilde çok uçtum çocuklarınkinide bir saydılar hem Pegasus hem A jet
Mom_1217 Rmysa3535 hem uçak firması hem fazla olan kg.a göre değişiyor o an vezneye yönlendirdiler orada söylerler
AlyAysEymen Pegasus benimkini kabul ediyor etti yani 2 yaşından büyük 2 çocuğum ve ben tek valizdik ama 17 kilo çıktı valize ekstra ücret ödemedim hatta başka valiziniz var mı diye sordu biletler beraber alınınca çocuğunuzla beraber oluyor bağaj hakkınız
meryemocak AlyAysEymen hepinizin valiz hakkını birleştirme hakkı var ondan dolayı ekstra istememişler
Beyzanurgg Sunexpres ile uçtuk bebeğim 4 aylıktı. Onunda 15 kg valiz hakkı vardı sadece kabin hakkı verilmedi. Bebeğim ve kendim için bir bğyük valiz yaptım. 19 kiloydu. Kabul ettiler. Hatta bebek arabası puseti bile götürdüm