Mrv_mom Aaayseeert hiç kötü düşünmeyin ben hep benimleymiş gibi davrandım çok inandım evet benimde korkularım var yarın kese görücekmiyim kalp atışı nezaman birşey olurmu vs diye ama dua ediyorum. Birde hastanede öğrenmek istemedim ben olumsuzluğu orada öğrenirsem çok etkilenirim diye düşündüm tabi herkesin düşüncesi farklı
Aaayseeert Mrv_mom bizim ki hastaneye çağırmadı kan verirsin sonucunu atarsın dedi ondan hastane de öğrenmeyeceğim ama ne bileyim içim bi tuhaf . Aslında çok olumlu düşünüyorum ama sonra bi anda bi şey oluyor olumsuz gibi düşünmeye başlıyorum
Mrv_mom Aaayseeert tabi benim hep silik çıkıyordu araştırdım su etkiliyormuş sabah idrarıyla daha net çıkar yaparsanız banada haber verin lütfen inşallah çıkıcak Allahın izniyle🙏🏼
Mrv_mom Aaayseeert ozaman güzelmiş ben bilmeme rağmen hastanede hocayla sonuç beklerken bayılacak gibiydim 🙈
Aaayseeert Mrv_mom ayyyy evet o zor olur bizim biraz yolumuz uzak ondan dolayı gelmene gerek yok dedi öyle olsa daha da zor olurdu benim için ahahaj
Mrv_mom Aaayseeert piskolojikmiydi bilmiyorum ama transfer gününden itibaren kasık ağrım hep vardı, üst bacaklarımda ağrı ve yanma vardı, bacak aram çok ağrıyordu 2-3 gün sonra dediğim gibi akıntım başladı, birde benim iştahım çok açıldı🙈
Aaayseeert Mrv_mom bunlar belirti mi bilmiyorum ama bende de geneli var Allahım bana da pozitifi görmek nasip olur önceki kaybımdan sonra bu bana çok iyi gelecek
Mrv_mom Aaayseeert inşallah rabbim isteyen herkese nasip olsun kimseyi sınamasın evlatla inşallah 🙏🏼 hayırlı haberlerinizi duyarız inşallah sağlıkla büyüsün tutunsun
Aaayseeert Mrv_mom amin hepimizin canım sizin de sağlıcakla ilerler umarım 🫶 artık siz hamişsiniz bizlere dualar edin 😥