Aaayseeert Kızlar transfer oldum ayın 6 sında bugün acayip su gibi akıntım var normal mi sizce . Yani afedersiniz altıma yapmış gibi
CansuP- Aaayseeert akıntı kokulu ise korkun hormonlar değiştiği ve ayrıca hormon kullandığınız için de olabilir benim transferden sonra başıma gelmedi fakat her vicut farklı bence bir doktorunuza sorun
mutlumoomm Aaayseeert hamilelik için su gibi akıntı olmuyor daha çok yapış yapış ve beyaz akıntı oluyor hamileliğimin başından beri var bende akıntı doktora danışın bence
shergns Yeni hamile kaldığımız haftalrda da iç çamaşırı hep nemli oluyo belkide tuttuyo senin transferin ben kötü bişey düşünmedim yani
Aaayseeert shergns akıntım genel de oluyordu ama bu su gibi ya ondan bi şey yaptım ama yazdığımdan beri çok olmadı teşekkür ederim
Sedef21 Aaayseeert progestandan dolayı olabilir o su gibi akıntı yapıyor ve fazlalıklarını çıkarıyor ben günlük ped kullanıyordum hep ama siz doktorunuza yinede danışın
Aaayseeert CansuP- kokulu değil de sanki çişimi kaçırmışım da ıslanmış gibi yani beyaz ya da sarımsı akıntı değil . En iyisi doktora sormak dediğiniz gibi
mutlumoomm Aaayseeert belki de sizinki iğnelerden olabilir kan verin eğer öyle de olduysa ya da evde test yapın
betulmommy Aaayseeert eveet bissürü ilaç kullanıyoruz🥲 güzel haberlerini bekliyoruz, inşallah bebişin seninledir🐣😍
Aaayseeert mutlumoomm doktorun söylediği tarihe kadar evde test yapmak istemiyorum o gün gelince kan vereceğim