staRmama evet tabikide talep ederse oğlum çünkü şuan bile bazen geliyor memene dokunuyor eline memene sokuyor ister misin dediğimde gelip yanaşıyor. Şuan vermememin tek sebebi sütumün bitmiş olmasiydi şuan verirsem çünkü kasıma az bı vakit kaldı süt gelebilir ve ilk sütü doğacak bebeğimde emsin istiyorum. Ama kızım doğduğunda oğlum 2 yaş 5 aylık olacak ve aynı ortamda mutlaka kalacaz kızımı emzirirken oda gelip emmek isterse hayır sen büyüdün dicek değilim eğer sağlığım el verirse(değerler çünkü vücut doğumdan sonra kan değerleri olsun vitaminler olsun bı çöküş yasiyor) sütümde yeterli gelirse ikisinide emzirmeyi dusunuyorum. Tandem emzirme yapan çok var. Bitek bizim Türkiye’de yasak bu anlamış değilim. Hadi diyelim doğru olsun bı anne olarak zaten çocuğuna sütunun dokunup dokunmadigi anlarsın o zaman kesersin veya tadı değişir diyorlar tadı degisirse zaten çocuk bı sure sonra kendisi bırakır mantigiylayim. Tabiki herkesin kendi görüşü ama bu konuda ben böyle düşünüyorum. Çocuğunuz içinde en doğrusunu siz vereceksiniz. Şuan mesela 29 haftayim bu zamana kadrda yok çocuğu taşıma felan fulan çok laf duydum tabiki dikkat ediyor muyum ediyorum ama benim 2 yaşında bı oğlum var onu taşımadan ben nasıl rahat ediyim onunda bana bana sarılmaya ihtiyacı var. Kucağımda saatlerce taşıma zaten vücudum ve karnımdaki izin vermez hoplayıp ziplocak halimde yok. Ama millete bunu anlatamıyorum tamam diyip geçiyorum ☺️