Elif_99 35+4 günlük olduk dün tüm gün hastanede tansiyon kontrolü yapıldı ve düşünce doktorumuz çıkardı 13 gün sonra ya gün verdi 23 Eylül’de doğuruyorum tabiki tekrar tsbsiyonum yükselmezse sizler günlerinizi alâ bildiniz mi kaç haftalıksınız😊
sunaolmez Elif_99 bana da bebek iri dedi 37-38 haftalıkken alınacak ama suni sancıyla yani normal doğum için 21-28 arası sizinki kaç kilo şuan
Burcak61 Elif_99 gün vermedi 31+0 ım ama 37 yi görüp alabiliriz dedi yani 6 haftam kaldı 🙂 ayy benim daha hastane çantam yok oğlumun okulu yeni açıldı ona koşmaktan kızıma hiç bişe yapamadım 🤦♀️
Elif_99 sunaolmez benim bebeğim 3 hafta geriden geliyor tansiyon hastası olduğum içim 2100 gram flan şuan bugün tekrar bakılacak
Nursinnn sunaolmez iri bebek ise normal doğum yapılabiliyor mu bende özele gittim iri dedi kilosu çok yüksek çıkıyor ama devlete gidiyorum devlet kilosu düşük normal doğum için engel yok diyor çok şaşkınım artık kime güveneceğimi şaşırdım
Elif_99 Burcak61 yaaa hepsi hemen hazır oluyor takma kafana ben de öyle telaş ediyordum hemen halloluyor
sunaolmez Nursinnn valla bende bilmiyorum sizin gibi kara kara düşünüyorum suniyle başlatacaklar doğumu yani