Glsm48 Papatya05_ geçtiğimiz hafta Salı günü gitmiştim , rahim ağzı kapalı sıkıntı yok demişti . Evet kasıkta ağrım yok karnım geriliyor sadece . Bilemedim bi gerildim 😢 sizinde mi bu şekilde oluyor 🌸
SuEr_Tu1512 Glsm48 Bi yerde sertleşiyor, top gibi oluyor yani benimki öyleydi nasıl tarif edicem ki bilemedim. Kanama falan yoksa sorun değil ama sen yinede kontrole gittiğinde doktora söyle
Glsm48 SuEr_Tu1512 sertleşme olunca kanama da eşlik eder mi ? 17 deyim kontrolüm 20. Haftada olacak. Sizin kaçınca haftada
SuEr_Tu1512 Glsm48 Benim hiç kanamam olmadı çok şükür. Olcak diye bir şartı yok, önemli bişey olmadığı sürece. Şuan 33 haftalığım hâlâ sertleşiyor, alıştım artık cuma kontrolüm var orda tekrar sorucam bi
Glsm48 SuEr_Tu1512 sertleşme olması sıkıntı olacağı anlamına gelmiyor değil mi ? Öyle olup geçiyor . Bende ki de aynı durum sanırım bi korktum 😨
SuEr_Tu1512 Glsm48 Magnezyum kullanıyo musun bana doktor kullan demişti o zamanlardan beri kullanıyorum
deryakrgz Glsm48 sertleşmenin ne sıklıkta olduğu önemli . Belirli saatlerde mi misal. Yoksa sürekli mi ?
Glsm48 deryakrgz bugün genel olarak sürekliydi , kabızlık da var ondan mı acaba da diyorum kötüye yormak istemiyorum hiç
deryakrgz Glsm48 o zaman sıkıntı olacağını düşünmüyorum doktorunuza söyleyin magnezyuma başlayabilir benim 33 haftada olmuştu doktorum ne sıklıkla olduğu sormuştu 5 dakikada bir 3 dakikada bir olmadıkça sorun olmaz demişti..
1demetyasemen elaanurr bende şuan 18. Haftadayım karında belli yerlerde sertleşme oluyo doktora sordunuz mu ne dedi merak ettim ben de