Mor-kelebek bebecim ilk haftalarda bende çok üşürdüm canım özellikle ayaklarım buz gibi olurdu yorgan çorap giyerdim uyurken tabi Şubat ayıydı o zaman 🤭 hatta üşüme varsa erkek ter basma ateş varda kız bebek derler ama bizde tutmadı.🤗
merveasilorhan bebecim yok canım her koşulda demek istiyorum uzun kollu pjimalarımı giyiyorum kansızlıkta olabilir değerlerine baktırdın mı
bebecim merveasilorhan değerlerim düşüktü bi ara ama bebek için tahlillerime baktırdığımda öyle bişey söylemedi , demekki bi bemde olmuyo üşüme yalnız değilim
Mor-kelebek bebecim sen yinede özellikle ayaklarını sıcak tutta üşütme 🤭 gebelikte üşütmek çok kötü oluyor ilaçta alamıyorsn
zeh6363 bebecim bende öyleyim ya ilk kez böyle oldu daha önceki çocuklarımda yaşamadım şaşkınım helede urfa sıcağında Bi üşüyorum Bi yanıyorum
zeh6363 Sunshine__ hmm yeni gördüm 3 4 haftalık yazmışsın çok yeni hayırlısı yla kucağına alırsın inşallah
Sunshine__ bebecim Ee işte bilmiyorum ki test yapmadım az daha zaman geçsin negatif görmekten korkuyorum postlardan bakıyorum benim yaşadığım belirtileri yaşayan var mı diye 🤣🤣🤣