Asli0808 Bu benim 2. Gebeliğim ilk gebeligimde pendik medipol hastanesinde yaptırmıştım ama doktor cok sessiz konuşuyordu konuştuğunu bile anlamıyorum surekli efendim anlamadim dedim hep o kadar sessiz konuşuyordu yani gidip memnun olduğunuz bi yer var mi
Dlrcan1 Asli0808 ben Yuzyil hastanesinde yaptirdim orda takipliyim zaten detayliyi da orda yaptirdim doktor gayet guzel bilgilendirdi
Annebus Asli0808 Okan hastanesinde Mustafa behram hoca ya yaptırdık detaylı ultrasonu ben memnun kaldım tanınmış bi hoca zaten instagramdan bakabilirsiniz.. sadece pazartesi günleri geliyor kendi kliniği karşıda.. ben okan hastanesi takipli olduğum için başka yere gitmek istemedim.. 7000 ₺ ye yaptırdık.. nerde yaptırırsınız bilmem ama mutlaka perinatoloji uzmanı olmasına dikkat edin 😇
Asli0808 Dlrcan1 yüzyıl nedense sevmiyorum orda bi doktora gittim senin çocuğun su sebeplerden olmuyor bir sürü şey söyledi falan sonra hamile kaldim başka doktora gittim gebe değilsin dedi falan birde aşırı kalabalık oluyo benim randevu almis bile olsan sıra da belletiyolardi falan filan o yüzden orayı tercih etmiyorum tesekkur ederim yinede
Dlrcan1 Seymatrkay nurten tunckol yapmisti bana radyoloji doktoru. Fiyatini bilmiyorum cunku ben dogum paketi almistim fiyata dahildi
Nihan87 Lokman hekimde ünal hocaya yaptırdım, zaten artık kendisine takipliyim de, her gittiğimde çok detaylı bakıyor her şeye, çok memnunum kendisinden
Cagatayefe2 @Asli0808 Pendik devlet hastanesi civarında Halil Mesut a yaptırdım ilk çocuğumda. Radyolog kendisi çok ilgiliydi çok güzel bilgilendirme yaptı. Dosya verdi bebek raporu için renkli görüntüler verdi. İkinci bebeğim içinde fiyat aldım 5000 istiyor nakit
Asli0808 Annebus evet canm biliyorum ilk bebefim de de perinatoloji doktoru bakmisti zaten:) tesekkur ederim
Eda-28 Ben havalimanına yakın perinatoloji uzmanı Çiğdem kunt hocaya gittim. Çok ilgilendi detaylı baktı anlattı tavsiye ederim.