oxytocin Kızlar başlıkta yazdığım gibi göğsümden hiç süt falan gelmedi şimdiye dek (39+4). Normal mi çoğunlukta süt sızıntısı oluyor çevremde?
mrvsrcn oxytocin ilk gebeliğimde olmamıştı hiç hatta kendi sancımla normal doğum yapmama rağmen tam olarak sütüm üçüncü gün inmişti şimdi yine gebeyim 38+3 haftalık bunda geliyor süt göğsümden akıyo tshirtume
Talentedmom oxytocin benim de 2 gebeliğimde de hiç olmadı genelde doğum gerçekleştikten sonra sür geliyor öncesinde gelenlerin prolaktin hormonunun yüksek olmasıyla ilgilidir
senem0987 Evet bende de 18.haftadan beri oluyor şuan 25+5 teyim hala oluyor ama bu hamilelikte süt gelmeyip sonrasında da gelmeyeceği anlamına gelmiyor benim sütüm geliyor şuan ama doğurduktan sonra gelip gelmeyeceğini bilmiyorum hemen umarım gelir tabi
oxytocin kimchikimdi sıkmamak gerekli diyor ebeler, o ilk gelen sütler bağışıklık açısından çok dikkatliymiş. Bilginiz olsun🙏🏻💐
[silindi] kimchikimdi kız sıkma doğumu tetiklersin oxytocin canım herkeste farklı oluyor sızması kadar sızmaması da normal endişelenme
kimchikimdi oxytocin Mersk ediyordum acaba geliyor mu diye vitaminsiz kaldım çoğu zaman korkuyorum 🥹 Teşekkür ederim 💖
oxytocin mrvsrcn anladım ilk gebeliğinizde sütünüz yeterli oldu mu geç gelmesi az olmasına sebep miydi sizce
mrvsrcn oxytocin yeterliydi şükür sadece emzirdim mamaya falan gerek kalmadı 16 aylık olana kadar emzirdim, daha da devam edebilirdim sütüm vardı ama kızım çok düştü hiç bisey yemiyordu sadece emiyordu o yüzden bıraktık Hemde hamile kalmıştım
bebiveben Merhaba bende 31+2 hamileyim. Süt mü bilmiyorum ama göğüs uçlarımda bazen şeffaf sıvı oluyor ilk süt mü bu ? Kuruduğunda da kristal yapıya dönüyor. Böyle olan var mı ?
oxytocin bebiveben olabilir ama bende olmadığı için bilgi sahibi değilim doktorunuza sorun isterseniz gidince bi
Zehradmrlsym oxytocin benim ilk gebeliğimde 30 haftaya girdikten sonra bir kaç kez süt sızmıştı. 2. Gebeliğim 37+5 haftalık oldum ama bunda hiç gelmedi.
araspoyraz oxytocin İki oglumdada doğduktan sonra hemşire az sıktı ilk sütü geldi. Benim emzirdikten sonra sızıntı oluyordu. Ondan öncesinde hicc olmadi