Kızlar merhaba 🌸 Sizlere danışmak istediğim bir konu var.Bu durumu yaşayan arkadaşların fikirlerini ve sürecini öğrenmek istiyorum. Hamilelikten önce şekerim sınırdaydı. Gebelikte tokluk şekerim yüksek çıktı. Daha öncesinde öyle şekerim yükselip başa dönmesi vs. şeker hastalığının verdiği hiçbir sıkıntı yaşamadım. Endokrinci İnsülin başladı. İğneyi vuruldum vurulalı şekerim hiç olmadığı kadar yükseliyor. Acıkınca veya ani bir şekilde şiddetli bir baş dönmesi yaşıyorum. İğne vurulmadan önce böyle bir problemim yoktu. Bu durum canımı çok sıkıyor. En son kontrole gittiğimde yine yüksek buldu bir başka iğne daha verdi. Ama bir iğne beni bu kadar sarsıyorsa ikinciyi düşünemiyorum. Cesaret edip vurulmadım. Sağlığımı iyice mahvetti. Tatlı tüketmememe rağmen ilk İnsülin iğnesi vurulmama da rağmen şekerim bu kadar nasıl yükselir anlam veremiyorum. Başım sürekli dönüyor bu yüzden endişe ediyorum. Bırakmayı düşünüyorum. Bu iğne pankreasımı tamamen devre dışı bıraktı. Benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı hem merak ettiğim hem de sürecini öğrenmek istediğim için danışmak istedim.