yagmurkeles36 Kızlar 14 haftadalik hamileyim dün ishal oldum acile gittim serum taktılar bugün de aynıyım ne yemeliyim ne içmeliyim en hızlı ne geçirebilir bu durumu yaşayan var mi
Seymatrkay yagmurkeles36 Normal. Bir kaşığa kuru kahve koyun. Üstüne limon sıkın ve yutun. Anında keser. ;)
anneoluyorummm103 yagmurkeles36 muz haşlanmış patates ya da diğer arkadaşın dediği gibi kuru kahve ve limon anında kesiyor
zhrabrk yagmurkeles36 salgına yakalanmış olabilirsiniz çok geçmiş olsun. Ben 2 hafta çektim doktor salgın dedi hamile olduğum için sadece beslenmeme dikkat ettim o kadar bol bol haşlanmış patates kefir muz gibi şeyler tükettim ama salgın geçene kadar bitmedi
Seymatrkay yagmurkeles36 Hiçbir şey olmaz. Aynı sorun ben de vardı. Yaptım. Tuvaletin normale dönüyor.
Pitircigin_annesi zeyyynep ya bende 1 haftadır isal var ne yesem kesilmedi çok ağrım oluyor geceleri acillik oluyorum serum yiyince biraz düzeliyorum ama hiç bir tarif kesmedi demekki bende salgına yakalandım 🥹
Herseydenbiktim Pitircigin_annesi Bi tatlı kaşığı kuru çayı öylece suyla yutun ilkokuldan beri bana tek çare bu olmustu