nerm629_ Kızlar benim yarın adet günüm Az önce kan verdim bugün arti med le test yaptim morlu olan Pembe olanida hastanede yaptim doktorun odasına girmeden pembe olan inşallah testler yanıltmaz dualarınızı bekliyorum
nerm629_ Endoplazmikredikulum inşallah testler yalancı pozitif vermemiştir biri artimed pembe olan frelly markasi
AdaKaranfili Mizgin2020 seni hatırladım ya isminden. Yıllar önce bı paylaşımın altında hep konuşurduk burda. Hamile kalamiyordun ..sanırım şimdi hamilesin. İnşallah sağlıkla gelir bebişin çok bekledin.Allah bağışlasın.☺️ Çok sevindim senin adına.
nerm629_ minikmucizem356_ daha çıkmadı canım bende çok merak ediyorum olmazsa zorlamiycam demekki zamanı doğru değilmiş derim biyandada adet olacakmışım gibi belim ağrıyor hayırlısı testler doğru çıkacakmı bakalım artimedle frelly marka test yaptim eğer doğru cikmazsaa Nalet olsun bu testlere Allah bildikleri gibi yapsın bunları üretenleri çok isteyipte o çizgiyi görecem diye millet ümit ediyo çıkıncada insan nasıl seviniyo
minikmucizem356_ nerm629_ he valla bende yrn awox test yapacağım ama yalancı çıkarır diye ödüm patlıyor gerçekten çok zor bir durum inşallah ikimizdede vardr
kcckckcnckck nerm629_ ya kızlar bende dün kan verdim 1.20 çıktı ama belirtiler var bugün le 5 gün var adetime dün 6 gün vardi acaba ben erken mi verdim yoksa çıkarmıydı olsaydı
Mizgin2020 AdaKaranfili yaaa eskilerden birine denk gelmek çok güzel evet canm 5.5 yıl sonunda mucize gibi geldi bebeğimiz 1 aşılama 1 tüp bebek yapmıştık sonuç almamistik Rabbım kimseye evlat hasreti çektirmesin düşmanıma bile zor bir sınav hak eden herkes bu duyguyu tatsin inşallah Amin inşallah canım sağlıkla alırız inşallah 19 haftalık olduk darısı herkese inşallah