Seahar Kızlarr kabızım ve vucudum ıkınmamı istiyor ıkınmadan çıkmayacağına eminim yani az önce girdim 3 4 kez ıkındım ama yok yani bu ıkınmalar doğumu tetikler mi sabah gittim dahs kontrole her şey yolunda dedi doktor ama son zamanlar olduğu için emin olamıyorum
bebegimibeklerkenn61 Seahar Seahar ben 38 olduğum gün bütün tuşlara basacagim valla doğuma hazırlık olsun diye doğumum tetiklense de 38 den sonra Allah’ın izniyle bir şey olmaz. Korkmayın 🫠
dilaradoyan Seahar etkilese bile zaten doğum haftaniz gelmiş zaten herhangi bir sorun olacağını zannetmiyorum
1kovakizi Hayır tabikiii vücut bu ıkınmanın ne şekilde olduğunu algılıyor.Ben de düşük riskim varken bunu doktora sormuştum kabızlık için ıkınma rahime etki etmez demişti ikisi çok farklı
Eda_dnz56 bebegimibeklerkenn61 bence de öyle yapın bebeklerin işi de belli olmuyor ben 39 um bebek hala gelmiyor ne yapacağımı bilmiyorum temizlik egzersiz falan yapıyorum ama yok
caglar0 Ikınmanın doğuma etkisini bilemiyorum ama kabızlık için magnezyum alabilirsiniz sabah akşam . Doktorum kramplarım için vermişti , kabızlık şikayetin olursa akşam 2.tableti alabilirsin demişti . Etkisini gördüm
bebegimibeklerkenn61 @“Eda_dnz56” Eda_dnz56 normal düşündüğüm için 38 den sonra başlamayı düşündüm bende :) tabikii günün sonunda nasıl geleceklerine onlar karar veriyor. Önemli olan nasıl geldiği değil sağlıklı olması hepsinin tabiki :) Ama 38 olduğum gün temizlik yerleri silme gibi şeyler yapmayı planlıyorum. Şimdi yaparsam ya şimdi gelirse korkusu var o yüzden biraz da 38i bekliyorum dediğiniz gibi işleri belli olmuyor bir bakıyorsunuz ne yaparsanız yapın gelmiyor bir bakıyorsunuz hiçbir şey yapmadan doğum başlamış 🥹🥹 hepsi sagliklaaa gelsin inşallah 🙏