Tuba704 Arkadaşlar merhaba Kaç haftalık olduğunuzu ve en son ki beta hcg değerlerinizi paylaşır mısınız?
Seherr Alyabebek canım sana birşey sormak istiyorum benim adetten önce 62.59 du 10 gün sonra ölçtüğümde 6380 çıktı doktorum anormal fark var mol gebelik olabilir dedi sizce de artış çok mu anormal
Alyabebek Hayır değer çok iyi eğer 2günde bi değerin artış gösteriyorsa bu iyi demektir. Doktorum öyle söylemişti bana benim ilk değerin 296ydı iki gün sonra tekrar kan verdim 671çıktı 5 6gün sonra tekrar verdim 13248 çıktı
Seherr Alyabebek beta hcg nin 6380 olmasına rağmen kese görülmedi ultrasonda doktorum o yüzden kimyasal gebelik te olabileceğini söyledi hafta sonu gidicem inşallah bir sorun yoktur
Alyabebek Benimde kese gözüküyor ama bebek gözükmüyor benimde iki gün önce lekenmem oldu doktorum yatacaksın dedi ayaklarım uzattım iki gündür yatıyorum. Progesten kullanıyorum
Zele Alyabebek benimde oyle oldu canim. Lekelenme oldu bugun kanamaya dondu. Kirmizi oldu. Dijtor dusuk tehliken var dedi
Seherr Tuba704 benim bu doktor felaket tellalı gibi bugün sonuc yüksek çıkınca mol gebelik yani üzüm gebeliği de olabilir dedi kese olmadığı için ağlamaktan içim çıktı 😞 çalıştığım için gidemiyorum her dakka doktora mecbur haftasonunu bekliyorum kesin sonuç için
Alyabebek Şöyle de birşey var doktor son adet gününden hesaplıyor döllenme zamanı farklı olabilir. Bende çok korkmuştum ama bu gerçeği de duydum
Seherr Alyabebek benim son adet 27 aralık yumurtlama zamanımda 6 ocak benim tahminim 6 ocakta hamile kalmış olabilirim doktor kesenin görülmesi gerekiyor diyo ama ultrasonda yok kese 😞
Hvr Seherr canım adet tarinin 27 aralik sa zaten en erken 27 ocakta görebilirsin keseyi bence sen çok erken öğrenmişsin gebe olduğunu bekle biraz yada doktorun vajinal ultrason yapalım demedi mi benim 4.haftada vajinal ultrason da görmüştü keseyi doktorum
Nesoo Seherr yumurtlama günü hamile kalmak için ilişki yaşadım ama 3 gün önce. Bu kadar hızlı belirtileri göstermesi mümkün mü. Yumurtalıklarım çok ağrıyo ve akıntım var
Seherr Nesoo biraz daha bekle tatlım normal regl zamanına 2-3 gün kala erken sonuç gösteren testler var onlardan yapabilirsin ben öyle yaptım inşallah hamilesindir 😇
Nesoo Seherr çok heyecanlıyım çok da ağrım var. İşllh idrar Yolu enfeksiyonu falan değildir. Öyle bir ağrıya benziyo çünkü. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için