abc135_ Var mı böyle bir şey kızlar İnternette görmüştüm ilişki gününe göre oluyo mu Tabi en iyisini Allah bilir öncelikle de
ddefnos abc135_ yumurtlamadan önce ve adetten hemen sonraki hemen ilişkiyle kız bebeğe hamileyim ama ne kadar alakası var bilmiyorum😅
bbety abc135_ yumurtlamadan 3 gün önce birliktelik olursa kız bebek yumurtlama gününde birliktelik Olursa erkek bebek deniyor ama biz tam yumurtlama gününü değerlendirdik kızım oluyor
patateslimanti Adet bittikten hemen sonra ve adete yakın kız oluyor diye biliyorum. Yumurtlama günü erkek oluyor yani sizin yumurtlamadan önce veya sonra denemeniz gerekiyor
abc135_ patateslimanti aynen böyle bir şey okumuştum işte tuhafıma gitti gerçeklik payı var mı sormak istedim
Deletedmom_7156 patateslimanti böyle bişey varmı ya 😂varsa erkek olucak benimki ilk defa duydum şaşırdım açıkçası
abc135_ deletedmom43191 oğlum var çok şükür be benim her şeyim her şeyden çok seviyorum bir kızım olsa ikisinden de tatmak istiyorum bu gayet doğal eminim ki herkesin kalbinde vardır kız veya erkek evlat hayali çok da normal bir istek bu
Ebus80 ddefnos kesinlikle bir kızım var adetten hemenn sonra kaldım hamile, bir oğlum var yumurtlama günü kaldım n hatta 1 hafta geç ovülasyon, şimdi yine kıza hamileyim yine adetten hemen sonra kaldım
abc135_ Ama hepsinden en önemlisi tabiki de sağlıklı ve hayırlı olması beni anlayanlar cevap versin boş konuşanlar değil
patateslimanti Yaswinn aslında öyle değilmiş tabi erkekde belirliyor ama yumurta x kromozomuna veya y kromozomuna daha açık olabiliyormuş yani x kabul edilebilir yada y kromozomunu böyle bir araştırma okumuştum
mucizem__ abc135_ ben burda çok soru gördüm ama böylesini görmedim 😄 siz merak edip sormuşsunuz ama cinsiyet belirleyemezsiniz ne yazık ki, eşiniz belirler onuda kendide bilmez zaten Allah’ın takdiri kız erkek farketmez evlat evlattir Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
patateslimanti Deletedmom_7156 evet nete yada ChatGPT ye yazarsanız bilgi veriyor ama yüzde yüz değil tabiki y kromozomu hızlı ama kısa ömürlü x kromozomu yavaş ama uzun ömürlü oluyor. Yumurtlama günü hamilelik için en uygun gün yani yumurta sperme açık y kromozomu hızlı olduğu için yumurtaya ulaşıp hemen döllüyor ve erkek bebek oluyor. Yumurtlamadan önce ilişki olursa y kromozomu uzun ömürlü olmadığı için yaşamıyor x kromozomu yaşadığı için yumurtlama gününe kadar yumurtaya giriyor kız bebek oluyor yani kabaca bilimsel açıklaması bu
Aaayseeert abc135_ tövbe yarabbi diyeceğim olmayacak Allahın işine de karışın . Biz bi tane arayıp bulamıyoruz millet kız mı seçsem erkek mi diye düşünüyor . Allah’ta bizi sınıyor ne desem boş
Deletedmom_7156 Aaayseeert Allâh kulağınızı boş bırakmasın inşallah hayırlı sağlıklı bir evladınız olsun 🙏
Havin49_ abc135_ ben böyle şeylere inanmıyorum kesinlikle Allah’ın işi bu ben oğlumda hemen adetten sonra gebe kaldım yoeumdakilere göre kız olması gerek benim erkek oldu
patateslimanti Deletedmom_7156 bende size yazacağım yumurtlama günümden iki gün önce denedik😂 ikinciye hamileyim şuan ilk çocuğumu tam yumurtlama günümde denemiştik erkek
Musilk-1 abc135_ canım senin doğacak evladın Allah katında çoktan yazılmış önce bunun bilincine varman lazım tabiyki dua edebilirsin Allah’tan kız evlat isteyebilirsin Rabbim kabul eder verir o ayrı sağlıklı olsun gerisi boş