Busyusad Dua edin inşallah çıkar ya sabah belirli belirsiz bir çizgi ggördüm testte sonra öğlen tekrar test yaptım onda da aynı şeyi görünce prodoctor markaları dayanamadım kan vermek istedim bat 14 Eylül inşallah çıkar ya 🤲🏻
Busyusad Busyusad inşallah erken değildir pozitifi görrüm inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin ya
Melike_karaca34 Busyusad ben de predictor ile 6 gün öncesinde öğrendim ve yanıltmayan tek test diye biliyorum inşallah pozitif sonuç alırsınız
Busyusad mrym32 sabahki var sadece profilimde canım diğerini çekmedim bile direk kan vermeye geldim duramadım daha önce kimyasal geçirdiğim için dua edin nolur
patateslimanti Benim adetime 5 gün kala kanımda çıkmamıştı negatif demişti doktor.. adetim bir gün gecikti test yaptım pozitifti acele etmeyin bence
Busyusad patateslimanti yaa hayırlısı olsun senin için canım verdim artık inşallah çıkar ya hayal kırıklığına uğramam🥺🙏🏻
melsaanne Busyusad reglime 4 gün kala testler çok silik çıkıyordu kan verdim betam 9 du çok erken öğrenmişim dayanamayıp😁 umarım sizinde çıkar 🥰
Busyusad melsaanne yaa inşallah canım yazdığın için teşekkür ederim dua edin nolur sağlıkla ilerlesin seninde inşallah 🙏🏻
patateslimanti melsaanne hayırlı olsun çok sevindim adınıza bende 7 haftalık hamileyim hayırla doğsun bebişler inşallah
Busyusad Melike_karaca34 inşallah canım ya Allah razı olsun senin içinde hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻