dilannalakusss 31 haftalık gebeyim kaburgalarım sırtım çok ağrıyor batıyor bana sizde de öyle mi ne yapmalıyım
SuEr_Tu1512 dilannalakusss 28den sonra bende de başladı sırt ve kaburga ağrısı. Şuan 32 haftalığım biraz önce oturamadım, hemen uzanmaya geçtim. Çok zorlanıyorum. Bir an önce zaman geçsin de doğsun istiyorum 🥺
dilannalakusss cerengeredeli sanmıyorum çünkü bütün kontrolleri yaptım keseden dolayı olabilir çünkü çok aşağıda bile tekme atıyor belki yerini değiştirmiş olabilir
dilannalakusss SuEr_Tu1512 çok kilolu mu yani benim karnım çok büyük değil ama batıyor hissediyorum kese baya yukarıda
SuEr_Tu1512 dilannalakusss İlk oğlumda şuanki karnımla doğuma gitmiştim, bu seferki baya büyüdü. Kilosuna doktorlar haftasına göre uyumlu diyor haftaya gidicem kontrole o zaman her sorunu sorucam
cerengeredeli dilannalakusss olabilir evet ama dahiliye doktorum safra değerleri her zaman istenen bir şey değil demişti
Sudence_ meltemleung Haftamız aynı ben de aşırı ağrı yaşıyorum benim sadece belime destek koyup oturunca geçiyor yatarken bile ağrıyor🥲