Nur9707 Şu an 25 haftalık hamileyim Karnım çok büyümedi dışarıdan hala belli olmuyor fakat namaz kılarken secde yaptığımızda acaba bebek Döner mi içeride Böyle düşünüp Nefsime yenik düşmek istemiyorum Çünkü yurt dışında kadınlar yatıp kalkıyor ben acaba şeytan mı dürtüyor da oturarak kılmam için diye düşünüyorum Sizce secdeye eğilip kalktıkça Bebek ters Döner mi 🤣🥲🥲
tahamommy Nur9707 secde pozisyonunun bebeğin yerleşimi için faydası olduğunu duymuştum, zorlanmadığınız yere kadar bence normal kılabilirsiniz
anneolmakneguzel_ Nur9707 hahahahaa ay şapşalsın, tabii ki de şuan sabit kalacak diye bşy yok, çok erken hemde 😂 9 aydır ayakta kılıyorum, hatta pelvik hareketi bile oluyor. Dogumu kolaylaştırır Allahın izniyle
busebasaran06 Nur9707 normalde bebis son haftalarda döner ama benimki 24 haftada baş aşağı dönmüştü namaz sayesinde olduğunu düşünüyorum :)
Nur9707 tahamommy yok benim için hiçbir zararı yok fakat şu an başı aşağıda olduğu için Tedirgin oldum Döner mi acaba diye
tahamommy Nur9707 25. Hafta erken zaten canım o sürekli dönücek şuanda bebeğin benim ki 28. Haftada 1 günlüğüne ters dönüp geri düzeliyordu 😅önemli olan 34. Haftadan sonra nasıl durduğu. 35-36. Haftada bile dönen var, bişey olacağını sanmıyorum ben