Yaswinn Kızlar evde yerleri neyle siliyosunuz allah aşkına denemediğimiz ürün kalmadı cidden artık baş edemiyorum çıldırıcam dün sil bugün yine toz oluyo kararıyo yerler😢
Moz Yaswinn mop aldım ve marka vermiyim ama kullan at ıslak mendiller var ya yerler için bide onu aldım.Mop a geçiriyorsun çok pratik ve tertemiz yapıyor,vileda yada karcherdan kurtuldum yani
Ecemmnaz Arap sabunu sirke ve Karbonat ile silebilirsiniz ben öyle yapıyorum, yeni taşındım ve parkeler kötü durumdaydı bu şekilde düzeldiler
Yaswinn Ecemmnaz sirkeyle ne zaman silsek leke kalıyo fayans ve parkelerde 😢 acaba sildiğimiz mopun da etkisi var mı bilmiyorum ya ne kullanacağımızı şaşırdık
Musilk-1 Yaswinn kullandığın mop sadece naylonumsu madde ise ve tam sıkma olmuyorsa da leke yapar sıcak sade suyla sil
Yaswinn Musilk-1 parexin kirli suyla temiz suyu ayıran mopunu kullanıyorum ya değiştirmeli miyim acaba
Musilk-1 Yaswinn bence evet yeri sildigimiz mop un dokusuda önemli ben Vileda kullanıyordum ve memnun kaldım şuanda başka bir alman markası aldım hatırlamıyorum hoşuma gitmedi yeri sildimmi hemen kurumuyor
Moz Yaswinn benim ev 135 m2. 2 tane yeterli oluyor hatta bazen 1 çünkü arkasını çevirip kullanabiliyoesun veya yıkayıp kullanabiliyorsun.Genelde arkalı önlü kullanınca 2 tane yeterli